Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Nie, zebym bronił czarnego (nie chce mi sie sluchac 2 minut krzyków zeby zrozumiec o co poszlo, wierze userowi wyzej -niech tluscioch schudnie i zajmuje tyle ile powinien miejsca a potem niech sobie rząda przestrzeni) ale czy to nie ta baba zajebala mu pierwsza?
przecież ją opluł
Jebana mać z czarnuchami. Potrzebne to na świecie jak kurwie majtki.
Przepraszam że jestem rasistą
To w czasach powszechnej tolerancji wszystkich światopoglądów upodobań i orientacji łącznie z pedofilią ( tak w USA są już organizacje broniące praw śmieci co chcą sexualizować dzieci)
Twój rasizm powinien być też tolerowany i broniony przez organizacje które walczą z nienawiścią i nietolerancją do osób faworyzujących rasę własną.
Co jest całkowicie naturalnym w przyrodzie mechanizmem obronnym w celu zachowania przetrwania rasy własnej i uniemożliwienia ekspansji rasie obcej napływowej.
Nie, zebym bronił czarnego (nie chce mi sie sluchac 2 minut krzyków zeby zrozumiec o co poszlo, wierze userowi wyzej -niech tluscioch schudnie i zajmuje tyle ile powinien miejsca a potem niech sobie rząda przestrzeni) ale czy to nie ta baba zajebala mu pierwsza?
Nie każda kobieta jest kurwą i da sobie pluć na twarz i być nazywana dziwką. Nie uderzyła go, nie skakała z łapami i on się nie bronił. Dała mu liścia w obronie majestatu, a ta małpa rzuciła się na nią z rękami. Teraz powinien dostać odsiadkę, karę finansową i zakaz używania środków lotniczych.
Nie, zebym bronił czarnego (nie chce mi sie sluchac 2 minut krzyków zeby zrozumiec o co poszlo, wierze userowi wyzej -niech tluscioch schudnie i zajmuje tyle ile powinien miejsca a potem niech sobie rząda przestrzeni) ale czy to nie ta baba zaj***la mu pierwsza?
Czy Ty nie widzisz, że ja opluł? Co miała dac mu kurwa kwiaty?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów