18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
smierdze_wiec_jestem 2020-03-18, 16:04
Co on tam robił? Uciekł z luku bagażowego?
Zgłoś
Svenlee 2020-03-18, 16:27 4
~Jaczuro napisał/a:

Nie, zebym bronił czarnego (nie chce mi sie sluchac 2 minut krzyków zeby zrozumiec o co poszlo, wierze userowi wyzej -niech tluscioch schudnie i zajmuje tyle ile powinien miejsca a potem niech sobie rząda przestrzeni) ale czy to nie ta baba zajebala mu pierwsza?

przecież ją opluł
Zgłoś
Gadozer 2020-03-18, 16:38
Korona posprząta ten bajzel na świecie
Zgłoś
d................x 2020-03-18, 16:51
Małpa to małpa. Co zrobisz.
Zgłoś
Blantowy 2020-03-18, 17:03
Czarny obiekt pierwszy raz wyżej niż poziom dżungli.
Zgłoś
bigsexy 2020-03-18, 17:05
Chuj wie co gorsze, czarne małpoludy czy te kurestwo z ukrainy.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-03-18, 17:08 1
sars_80 napisał/a:

Jebana mać z czarnuchami. Potrzebne to na świecie jak kurwie majtki.
Przepraszam że jestem rasistą

To w czasach powszechnej tolerancji wszystkich światopoglądów upodobań i orientacji łącznie z pedofilią ( tak w USA są już organizacje broniące praw śmieci co chcą sexualizować dzieci)
Twój rasizm powinien być też tolerowany i broniony przez organizacje które walczą z nienawiścią i nietolerancją do osób faworyzujących rasę własną.
Co jest całkowicie naturalnym w przyrodzie mechanizmem obronnym w celu zachowania przetrwania rasy własnej i uniemożliwienia ekspansji rasie obcej napływowej.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
mesjans 2020-03-18, 17:08
Co za niedopilnowanie, przecież on powinien lecieć w klatce.
Zgłoś
nano50 2020-03-18, 17:12 2
~Jaczuro napisał/a:

Nie, zebym bronił czarnego (nie chce mi sie sluchac 2 minut krzyków zeby zrozumiec o co poszlo, wierze userowi wyzej -niech tluscioch schudnie i zajmuje tyle ile powinien miejsca a potem niech sobie rząda przestrzeni) ale czy to nie ta baba zajebala mu pierwsza?

Nie każda kobieta jest kurwą i da sobie pluć na twarz i być nazywana dziwką. Nie uderzyła go, nie skakała z łapami i on się nie bronił. Dała mu liścia w obronie majestatu, a ta małpa rzuciła się na nią z rękami. Teraz powinien dostać odsiadkę, karę finansową i zakaz używania środków lotniczych.

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
Budrys2000 2020-03-18, 17:13
Dlaczego on nie leci jako bagaż rejestrowany?
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2020-03-18, 18:00
#blacklivesmatter
Zgłoś
ProVVe 2020-03-18, 18:01 1
Jaczuro napisał/a:

Nie, zebym bronił czarnego (nie chce mi sie sluchac 2 minut krzyków zeby zrozumiec o co poszlo, wierze userowi wyzej -niech tluscioch schudnie i zajmuje tyle ile powinien miejsca a potem niech sobie rząda przestrzeni) ale czy to nie ta baba zaj***la mu pierwsza?

Czy Ty nie widzisz, że ja opluł? Co miała dac mu kurwa kwiaty?

Ola gringo
Zgłoś
wertuqq 2020-03-18, 18:18
Polecę klasykiem.
- Czytała Krystyna Czubówna.-
Zgłoś
Plastykpl 2020-03-18, 18:23
Pewnie nie zmieściła się do luku bagażowego.
Zgłoś
Matzdorf 2020-03-18, 22:12
Najlepszy ten kolo w bordowym, miny robi jak maciuś z klanu, a do małpy pierwszy doskoczył i jak zwinnie

Od teraz w tej dzunglolandi w samolotach będa latać policjanici "wheres tha police" hahah Kurwa że takie coś stać na bilet...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów