📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mocno opalony pasażer kłócił się, że pasażerowie siedzący z obu stron jego matki rozpychają się łokciami i jest jej niewygodnie... Zignorował całkowicie fakt, że mamuśka waży tyle co połowa samolotu a pasażerowie się rozpychają bo walczą o życie przygnieceni warstwą tłuszczu
Ps. Na pocieszenie dodam że pan inżynier wyszedł z całej sytuacji z połamanym żebrem i obitą mordą.
Powiedźcie lepiej ile osób zginęło w tym samolocie. Przecież on musiał spaść pod takim naciskiem tłuszczu
Nie, zebym bronił czarnego (nie chce mi sie sluchac 2 minut krzyków zeby zrozumiec o co poszlo, wierze userowi wyzej -niech tluscioch schudnie i zajmuje tyle ile powinien miejsca a potem niech sobie rząda przestrzeni) ale czy to nie ta baba zajebala mu pierwsza?
~Jaczuro napisał/a:
ale czy to nie ta baba zajebala mu pierwsza?
A jakie to ma znaczenie? Czarny zawsze jest winien, choćby go biały przejechał w jego mieszkaniu tramwajem, to po chuj tam był.
Jebana mać z czarnuchami. Potrzebne to na świecie jak kurwie majtki.
Przepraszam że jestem rasistą
Kto wpuścił tą małpe do samolotu bez klatki powinien za to beknąć do ładowni kurwa a nie wpuszczają międzu ludzi....
sars_80 napisał/a:
Jebana mać z czarnuchami. Potrzebne to na świecie jak kurwie majtki.
Nie ma za co przepraszać. To bardzo zdrowe podejście
Juzwa napisał/a:
A jakie to ma znaczenie? Czarny zawsze jest winien, choćby go biały przejechał w jego mieszkaniu tramwajem, to po chuj tam był.
czarny nie ma mieszkania, to najwyżej socjal
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów