18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
brixu 2011-10-31, 16:48
Dzieci są w szkole, oni mają teraz prace, oni pracują teraz.

A ten tam kanapke wpierdala
Zgłoś
petervonwolfen 2011-10-31, 17:09
Nie wiadomo z jakiego powodu ta awantura. Jeśli gówniarz sobie zasłużył na "naruszenie nietykalności osobistej" to jeszcze powinien w domu dostać wpierdol. Bo szczawiom się w dupach poprzewracało.
Ale jeśli to wina zboka w koloratce, to jak mówi Marian Paździoch: za jądra i na latarnie. Amen.
Zgłoś
wangog 2011-10-31, 19:39
Chuj tam z klechom bo ma najebane. Ale baba przychodzi na lekcje, robi rozpierdol bo to ksiądz! Ciekawe czy by się tak samo wpierdoliła na matematyke czy polski. Kiedyś jak powiedziałeś cos niestosownego dostales linijka po lapach i nie bylo ze boli, a jak sie postawiles to dostales jeszcze raz. A teraz? Mozesz jebac czlowieka, opluwac a on musi mowic ze pada deszcz, ale na pewno popchnal ja bez powodu - z nudow kurwa!
Zgłoś
piratv90 2011-10-31, 20:14
hedd napisał/a:

ja jebie, jakbym ja miał takie doświadczenia, to bym się nimi nie chwalił, a już tym bardziej tutaj

czy ja napisałem że wiem to z własnego doświadczenia???

po za tym żyjesz w błędzie
ksiądz powinien za tą naukę w szkole nic nie brać (zapłatą powinno być to że podczas swojego życia nauczył młodych ludzi rzeczy związanych z religią). Ciekawe ile by się tych skurwysynów zgodziło na takie coś (na pewno żaden bo cza nową zajebiście drogą kurteczkę sobie na zimę kupić zatankować swoją furę kupić nowe zimowe oponki)
Po za tym mówisz że ksiądz nie bierze twoich ciężko zarobionych pieniędzy (w tym momencie zaśmiałem się. Myślisz że jak będziesz się żenił a nie dasz księdzu powiedzmy sobie szczerze łapówki to da ci ślub kościelny??? Jak będzie cie chciała pochować twoja rodzina (na każdego przychodzi taki czas) i nie da księdzu łapówki to cie pochowa??? i tak dalej i tak dalej
zacytuje ci tekst moje proboszcza "co łaska ale dają po 400zł"

ale wróćmy do tematu
mnie też wkurzyła ta babka że od razu z takim hukiem weszła, ale nie mniej niż ten ksiądz który potem zaczął się wymądrzając powinien to w bardziej pokojowy sposób to załatwić
Zgłoś
b................w 2011-10-31, 20:53
Tylko 1 osoba je kanapke ? Na religii full servis powinen byc, jak to w gimnazjum.
Zgłoś
viktorx 2011-10-31, 21:56
1:37. Kolesia z kanapką zaatakował boa.
Zgłoś
filipsworks 2011-11-01, 17:00
Takiego klienta to do wora, potem jak już będzie siedział to wpierdolić, żeby zdechł i na koniec kij mu w dupe... Ja pierdole... Przecież na taką pseudomęską kurwę to szkoda kuli nawet. I jeszcze urzędnik państwowy... Ciekawe co by pisnął jakby go kilku chłopa w ciemnej uliczce dorwało. Czy też by tak fagas urzędnikował, a że ma przed sobą kobietę to cwelicho kozaczy.
Pedał, klecha i pojeb... Takich z miejsca powinni do piachu ładować.
Nosz nic mnie tak nie grzeje jak taki zasraniec...

A gościówka dobrze prawi z tym, że ksiądz to w kościele, a tam jest nauczycielem... Bo zasłania się kombinator, że niby urzędnik państwowy (jako, że nauczyciel), a zaraz odwraca kota ogonem i wielkiego księdza z siebie robi... I że na takiego nie ma prawa, ani siły...

Wstyd mi za ten kraj -_-.
Zgłoś
Gromi 2011-11-01, 17:09
popychał i takiem tam:D aż się zaciekawiłem:p
Zgłoś
Mar0 2011-11-01, 20:02
hedd napisał/a:

mnie jeszcze żaden ksiądz nie okradł ani nie wziął moich pieniędzy. Co innego, gdybym sam złożył jakąś ofiarę albo dał po kolędzie. Ale nie złożyłem i nie dałem.

Dawałeś, dajesz i będziesz dawać na kościół [no chyba, że opuścisz Nasz cudowny kraj], kolega słyszał coś o Funduszu Kościelnym ? Nie? To tak w skrócie, 100mln PLN rocznie idzie z naszych podatków na tych cwaniaczków w koloratkach, a zapomniał bym dodać, jak emerytka idzie do kościoła i rzuca pieniążka za "Bóg zapłać", to myślisz, że czyje to są pieniądze ?
Zgłoś
dth 2011-11-02, 4:08
@filipsworks
"Wstyd mi za ten kraj -_-. "

a mi wstyd za Ciebie ze tak mowisz. Urodziles sie tutaj, powinienes ten kraj szanowac, a nie na podstawie jednego spedalonego klechy oceniac caly kraj. Mogles sie urodzic w RPA i dopiero bys sie wstydzil.

@Mar0
Jej, bo przez cale zycie pracowala na te emeryture, wiec moze ja wydac na co chce.
Zgłoś
Czarna94 2011-11-02, 22:07
dobrze tak księżulkowi ... ja miałam w gimnazjum takiego dupka katechetę. Znał moją mamę i za nia nie przepadał a swoje frustracje próbował wyładowywać na mnie (obrażał, dogadywał itp) a,że ja się nie dałam i mu jechałam to miałam stale uwagi i nagany z zachowania w końcu moja mam się wkurzyła,wzięła świadków z klasy i poszła do dyrektorki. Powiedziała wtedy co sądzi o katechecie i wypisała mnie z religii od tamtej pory miałam spokój a Pan J omijał mnie jak tylko potrafił
Zgłoś
beliar12 2011-11-03, 5:19
tez tak chce jak koles przy drzwiach wpierdala... bule i ogladac komedie na zywo
Zgłoś
R................� 2011-11-04, 21:38
@Prozac
Prozac napisał/a:

co? chodzi ci o "telewizje vatykanowi nadskakujaca" TVN? hahaha nie ogladam tv nie czytam "waszego" dziennika i gazety wolskiej! czytam media piszace prawde czyli "Fakty i Mity" jak i od czasu do czasu "NIE" a jak mozesz byc prawicowcem i nie wierzyc w bozka?! czlowieku ogarnij sie prawica zawsze byla i jest zwiazana z klerem! moze to tak samo jak lewica i socjalizm jest kojarzony z komunizmem chociaz to sa rozne rzeczy! czytaj prawde o Polsce a nie prawdy watykanskie! ale mozesz mi napisac swoje poglady chetnie zobacze w co wierzy prawicowiec ateista.... to tak samo jak prawnik i prawdomowny slowa wykluczajace siebie!

Wierzę w normalne społeczeństwo, wartości narodowe i prawidłowy porządek w którym takie młoty jak ty mają najwyżej prawo do sprzątania ulic. Prawica opiera się częściowo na uniwersalnych zasadach etyki i moralności. Jeśli ktoś jest ateistą i nie ma niczego wspólnego z wiarą to czemu nadal mogą go irytować przywileje dla pedałów, adopcja przez nich dzieci i deptanie praw większości ? Bo jest normalnym ateistą, czyli nie musi być wierzący, żeby stosował się do zasad normalności i patriotyzmu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem