Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jeśli to wina zboka w koloratce, to jak mówi Marian Paździoch: za jądra i na latarnie. Amen.
ja jebie, jakbym ja miał takie doświadczenia, to bym się nimi nie chwalił, a już tym bardziej tutaj
czy ja napisałem że wiem to z własnego doświadczenia???
po za tym żyjesz w błędzie
ksiądz powinien za tą naukę w szkole nic nie brać (zapłatą powinno być to że podczas swojego życia nauczył młodych ludzi rzeczy związanych z religią). Ciekawe ile by się tych skurwysynów zgodziło na takie coś (na pewno żaden bo cza nową zajebiście drogą kurteczkę sobie na zimę kupić zatankować swoją furę kupić nowe zimowe oponki)
Po za tym mówisz że ksiądz nie bierze twoich ciężko zarobionych pieniędzy (w tym momencie zaśmiałem się. Myślisz że jak będziesz się żenił a nie dasz księdzu powiedzmy sobie szczerze łapówki to da ci ślub kościelny??? Jak będzie cie chciała pochować twoja rodzina (na każdego przychodzi taki czas) i nie da księdzu łapówki to cie pochowa??? i tak dalej i tak dalej
zacytuje ci tekst moje proboszcza "co łaska ale dają po 400zł"
ale wróćmy do tematu
mnie też wkurzyła ta babka że od razu z takim hukiem weszła, ale nie mniej niż ten ksiądz który potem zaczął się wymądrzając powinien to w bardziej pokojowy sposób to załatwić
Pedał, klecha i pojeb... Takich z miejsca powinni do piachu ładować.
Nosz nic mnie tak nie grzeje jak taki zasraniec...
A gościówka dobrze prawi z tym, że ksiądz to w kościele, a tam jest nauczycielem... Bo zasłania się kombinator, że niby urzędnik państwowy (jako, że nauczyciel), a zaraz odwraca kota ogonem i wielkiego księdza z siebie robi... I że na takiego nie ma prawa, ani siły...
Wstyd mi za ten kraj -_-.
mnie jeszcze żaden ksiądz nie okradł ani nie wziął moich pieniędzy. Co innego, gdybym sam złożył jakąś ofiarę albo dał po kolędzie. Ale nie złożyłem i nie dałem.
Dawałeś, dajesz i będziesz dawać na kościół [no chyba, że opuścisz Nasz cudowny kraj], kolega słyszał coś o Funduszu Kościelnym ? Nie? To tak w skrócie, 100mln PLN rocznie idzie z naszych podatków na tych cwaniaczków w koloratkach, a zapomniał bym dodać, jak emerytka idzie do kościoła i rzuca pieniążka za "Bóg zapłać", to myślisz, że czyje to są pieniądze ?
"Wstyd mi za ten kraj -_-. "
a mi wstyd za Ciebie ze tak mowisz. Urodziles sie tutaj, powinienes ten kraj szanowac, a nie na podstawie jednego spedalonego klechy oceniac caly kraj. Mogles sie urodzic w RPA i dopiero bys sie wstydzil.
@Mar0
Jej, bo przez cale zycie pracowala na te emeryture, wiec moze ja wydac na co chce.
co? chodzi ci o "telewizje vatykanowi nadskakujaca" TVN? hahaha nie ogladam tv nie czytam "waszego" dziennika i gazety wolskiej! czytam media piszace prawde czyli "Fakty i Mity" jak i od czasu do czasu "NIE" a jak mozesz byc prawicowcem i nie wierzyc w bozka?! czlowieku ogarnij sie prawica zawsze byla i jest zwiazana z klerem! moze to tak samo jak lewica i socjalizm jest kojarzony z komunizmem chociaz to sa rozne rzeczy! czytaj prawde o Polsce a nie prawdy watykanskie! ale mozesz mi napisac swoje poglady chetnie zobacze w co wierzy prawicowiec ateista.... to tak samo jak prawnik i prawdomowny slowa wykluczajace siebie!
Wierzę w normalne społeczeństwo, wartości narodowe i prawidłowy porządek w którym takie młoty jak ty mają najwyżej prawo do sprzątania ulic. Prawica opiera się częściowo na uniwersalnych zasadach etyki i moralności. Jeśli ktoś jest ateistą i nie ma niczego wspólnego z wiarą to czemu nadal mogą go irytować przywileje dla pedałów, adopcja przez nich dzieci i deptanie praw większości ? Bo jest normalnym ateistą, czyli nie musi być wierzący, żeby stosował się do zasad normalności i patriotyzmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów