📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najgłośniej bulwersują się Ci, którzy robią zadymę na każdym meczu Czego oczekiwaliście, że będą siedzieć i grać w szachy? Mentalność słowiańska
wkurwiłem sie... bydlaki przyjechały i się rządzą -.-
No a służba informacyjna i porządkowa dostają około 10 zł za godzinę | kto by chciał dostać wpierdol za tyle...
Ja się kurwa pytam gdzie tu prewencja. Dostałby taki chłyściak pałą po mordzie i by spokojnie mecz oglądał, a tak to się zwierzęta rozbrykały.
mam ogromną nadzieję że, wpierdolimy im na stadionie i poza nim 12.06
Wszyscy psiocza na polskich kiboli, a jak dojdzie co do czego i trzeba bedzie sie napierdalac to wlasnie oni uratuja nam dupe przed takimi ruskimi skurwielami.
Bitwa Warszawska cz. II 12.06.2012....Legioniści was przywitają ruskie skurwysyny....
Ale na miejscu tego chłopaczka ciągnąłbym odszkodowania od UEFA władz stadionu i tak dalej i tak dalej.
EURO 2012 rozpoczęło się z pompą, ale są też już pierwsze incydenty. We Wrocławiu rosyjscy chuligani zaatakowali stadionowych stewardów przy okazji wygranego meczu Rosjan z Czechami 4:1.
Kilkudziesięciosekundowy filmik pojawił się sieci. Widać kilkunastu Rosjan bijących się ze stewardami, jeden z nich długo leżał na ziemi. Dopiero po jakimś czasie ktoś pomógł mu wstać. To pierwszy incydent z rosyjskimi chuliganami.
Przez cały maj w mediach głośno było o kibicach Zenita Sankt Petersburg i Spartaka Moskwa, którzy już są w Polsce na EURO 2012. Na łamach tygodnika "Ogoniok" zapowiadali "maksymalną aktywność" podczas turnieju.
- Mamy cały arsenał środków pirotechnicznych, który wykorzystamy na stadionach w Warszawie i we Wrocławiu. Udaje nam się przenosić je przez kordony rosyjskiej policji. Tym bardziej oszukamy Polaków. Poza tym petardy i race można dokupić w Warszawie. Będzie prawdziwe ogniowe show - wyjawił anonimowo jeden z kibiców Spartaka Moskwa.
Faktycznie, rosyjskim kibicom udało się wnieść na piątkowy mecz z Czechami środki pirotechniczne. Jedna z rac wylądowała na boisku.
To niepokojące sygnały przed zbliżającym się meczem Polski z Rosją. Przypomnijmy, że prezydent Warszawy - Hanna Gronkiewicz-Waltz wydała zgodę na przemarsz kibiców "Sbornej" przez stolicę. Miejmy nadzieję, że nie dojdzie do poważniejszych incydentów dwunastego czerwca.
Źródło: klik
Kilkudziesięciosekundowy filmik pojawił się sieci. Widać kilkunastu Rosjan bijących się ze stewardami, jeden z nich długo leżał na ziemi. Dopiero po jakimś czasie ktoś pomógł mu wstać. To pierwszy incydent z rosyjskimi chuliganami.
Przez cały maj w mediach głośno było o kibicach Zenita Sankt Petersburg i Spartaka Moskwa, którzy już są w Polsce na EURO 2012. Na łamach tygodnika "Ogoniok" zapowiadali "maksymalną aktywność" podczas turnieju.
- Mamy cały arsenał środków pirotechnicznych, który wykorzystamy na stadionach w Warszawie i we Wrocławiu. Udaje nam się przenosić je przez kordony rosyjskiej policji. Tym bardziej oszukamy Polaków. Poza tym petardy i race można dokupić w Warszawie. Będzie prawdziwe ogniowe show - wyjawił anonimowo jeden z kibiców Spartaka Moskwa.
Faktycznie, rosyjskim kibicom udało się wnieść na piątkowy mecz z Czechami środki pirotechniczne. Jedna z rac wylądowała na boisku.
To niepokojące sygnały przed zbliżającym się meczem Polski z Rosją. Przypomnijmy, że prezydent Warszawy - Hanna Gronkiewicz-Waltz wydała zgodę na przemarsz kibiców "Sbornej" przez stolicę. Miejmy nadzieję, że nie dojdzie do poważniejszych incydentów dwunastego czerwca.
Źródło: klik
To chyba takie niepisane prawo - kibiców pana nie wolno ruszać, bo pan się wkurzy. Kibice Pana są jak dzieci bogatych snobów w restauracji, sklepie czy hotelu. Im wolno absolutnie wszystko. Człowiekowi wolno zachować ciszę i uśmiechać się podczas procesu deptania godności
Wiele jestem w stanie zrozumieć ale Rosjanie nie są nam w żadnym stopniu życzliwi. *Większość z nich otwarcie nie lubi Polaków. Ponadto oglądając wywiady z rosyjskimi kibicami wyraźnie widać, że marzą o naszym upokorzeniu. Więc życzliwość życzliwością ale wdzięczenie się komuś kto kładzie na nas chuja to frajerstwo. Nie nawołuję do nienawiści ale niech wiedzą, że to my tu jesteśmy gospodarzami i nie podoba nam się podobne nastawienie. Sytuacja na filmie bardzo wymowna i pokazująca nastroje Rosjan.
*Tak, nie wszyscy znajdą się tam jacyś poczciwcy ale to większość właśnie ma opiniotwórczą moc.
*Tak, nie wszyscy znajdą się tam jacyś poczciwcy ale to większość właśnie ma opiniotwórczą moc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów