📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
meplant napisał/a:
Ja sie pytam czemu nie puscili na nich polakow?!
Po tych co byli na stadionach ojro to Ci ruscy by się przebiegli Dzieje się sporo poza stadionami...
Pierdolona,zajebana,kurewska kamanda z rosji.Za kopanie leżącego,ostrzegawczy strzał w tył głowy
Dlaczego kurwa tego nie ma w żadnej jebanej propagandowej stacji TV?
Bo prawdy nigdy nie pokażą skurwiele.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Bo prawdy nigdy nie pokażą skurwiele.
przyjechała pierdolona hołota. Zapierdolić skurwysynów ! Amerykanie już dawno powinni atomówkę zrzucić na Rosję.
steward zarabia 1500zł i ma jak widać bardzo niewdzięczna prace:/ za marny ochłap musi dostać po mordzie a oficjele z UFA zostali zwolnienie przez szlachetnego donka z płacenia daniny państwowej czyli z podatku... kpina te EURO to jedna wielka porażka!
ani jedne media o tym nie mowily. wchodzisz na wp. albo onet a tam jakis idiota mierzy szpilki kurwom ze swiata szoł biznesu. ja sie pytam, gdzie my kurwa zyjemy. ile jeszcze bedziemy sie dawac ruchac w dupe...
Jeszcze kurwa pozwalamy tym bolszewikom na marsz w naszej stolicy. Czy to jest kurwa normalne? Opinia publiczna nie ma nic przeciwko a jak 11 listopada ma sie odbyc Marsz Niepodległości to wielkie oburzenie że to faszyści i każdy autobus jest sprawdzany przez policje. Na marszu nie było żadnych znaków faszystowskich a tutaj oni już zapowiadają że przyjdą z sierpem i młotem.
KURWA OBUDŹCIE SIE!
Oni powinni dostać informacje od ambasady w Moskwie że nikt im tutaj nie gwarantuje bezpieczeństwa jeżeli będą propagować znaki komunistyczne.
KURWA OBUDŹCIE SIE!
Oni powinni dostać informacje od ambasady w Moskwie że nikt im tutaj nie gwarantuje bezpieczeństwa jeżeli będą propagować znaki komunistyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów