Jak pozbyć się ze sklepu awanturującą się małpkę? Właśnie tak jak pan na filmiku powtórka najciekawszego momentu pod koniec filmiku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
promocje? jakie promocje? dla czarnych?!!!
rozróżniajcie kurwa małpy od czarnych
myslalem ze jak odpale film to zobacze malpe w sklepie a nie murzyna
myslalem ze jak odpale film to zobacze malpe w sklepie a nie murzyna
To jest spartan
Wkurzyła sie bo niechciał jej sprzedać bananów po starej, niższej cenie.
Drą ryje, i w grupie atakują białych ludzi, do gazu z kurwami
PoloniaJuby napisał/a:
powtórka najciekawszego momentu pod koniec filmiku
przeczytałem: "bla, bla, bla,... pod gliwicami..
Pierdolę, idę spać. Dobranoc.
FUS RO DAH!
He he. Patrzcie, że w takich sytuacjach się kobiece geny odzywają. Dostała z buta i od razu chwyciła za miotłę
Wow.
Po prostu bohater. Kopnął w dupę babę, która była tyłem. To powinno się powtórzyć każdej, która wysrała debila, którego to cieszy.
Tak jest. Jeżeli uważasz, że 'bohaterstwem' jest zaatakowanie _kogokolwiek_ od tyłu, Twoja matka zasługuje na kopa z półobrotu prosto w ryj (a co sobie żałować), bo wychowała debila [zakładam, że ojca nie było, był pizdą, albo był patologiczny, bo prawdziwy facet nie wychowa tak syna.]
Po prostu bohater. Kopnął w dupę babę, która była tyłem. To powinno się powtórzyć każdej, która wysrała debila, którego to cieszy.
Tak jest. Jeżeli uważasz, że 'bohaterstwem' jest zaatakowanie _kogokolwiek_ od tyłu, Twoja matka zasługuje na kopa z półobrotu prosto w ryj (a co sobie żałować), bo wychowała debila [zakładam, że ojca nie było, był pizdą, albo był patologiczny, bo prawdziwy facet nie wychowa tak syna.]
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Takim butem witać się powinno każdego jebanego imigranta, który nie zna co najmniej dwóch języków krajów UE w mowie i piśmie, na każdej granicy UE. Od razu byłoby spokojniej.
Chcesz, żeby 2/3 Polaków wróciło z emigracji ?
@jackalski i ktoś tam jeszcze.
Jak to jest że oglądacie te filmiki i nie widzicie co się na nich kurwa dzieje ? Trufla szarpie białą samicę(prawdopodobnie partnerkę tego gościa) i ostatecznie ją uderza. Facet zajebał jej słusznego kopa. W takiej sytuacji sam bym się nie powstrzymał. Zajebanie innej kobiecie w obronie własnej to jest coś całkiem rozsądnego.
Jak to jest że oglądacie te filmiki i nie widzicie co się na nich kurwa dzieje ? Trufla szarpie białą samicę(prawdopodobnie partnerkę tego gościa) i ostatecznie ją uderza. Facet zajebał jej słusznego kopa. W takiej sytuacji sam bym się nie powstrzymał. Zajebanie innej kobiecie w obronie własnej to jest coś całkiem rozsądnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów