📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co on tam pierdoli "that's not .." i co potem ? nie chodzi mi o żadne maderfaker luzer tylko co było po tym "that's not"
tds1974 napisał/a:
To nie ciapaty... to Hindus, ale dla was to chyba nie ma zaczenia, ważne że ktoś w innym kolorze dostał. Bohaterzy, pobili starszego pana
"Pogardliwe określenie Pakistańczyka, Hindusa lub innego ciemnoskórego człowieka (choć nie Murzyna!) przywleczone przez przebywających czasowo w UK. Określenie jest typowe dla emigrantów polskich i pochodzi prawdopodobnie od nazwy hinduskiego pieczywa.
Najczęściej wyraża zawiść bądź przekonanie o nienajwyższych możliwościach intelektualnych określanych tym słowem. "
Pomijając juz ten internetowy cytat. Jak można przynależeć do sadistic i tego nie wiedzieć PLUS zbierać piwa za swoją tępotę. Chyba hindusów nam przybyło..
źródło miejski.pl
Słusznie dostał w morde bez względu na to jaki ma kolor skóty. To że inni sie sprzeczają bo nie rozumieją angielskiego i jarają sie że ktoś dostał w ryj a inni sie oburzają bo to nie ciapaty a hindus i że starszy pan to już skandal! wszyscy pierdolicie
tds1974 napisał/a:
To nie ciapaty... to Hindus, ale dla was to chyba nie ma zaczenia, ważne że ktoś w innym kolorze dostał. Bohaterzy, pobili starszego pana
LegendarnyZiom napisał/a:
Hindus to też ciapaty. miejski.pl/slowo-Ciapaty
Ale chujowa i nieprawdziwa definicja... kto kurwa takie rzeczy pisze...
tds1974 napisał/a:
\To nie ciapaty... to Hindus, ale dla was to chyba nie ma zaczenia, ważne że ktoś w innym kolorze dostał. Bohaterzy, pobili starszego pana
Kij w to czy to ciapaty czy nie, oraz czy stary czy nie. Sam się prosił o dostanie w papsko bo darł mordę i wymachiwał rękami. Mówili mu żeby się zamknął a ten dalej swoje. Nie jestem fanką rozwiązań siłowych ale w niektórych wypadkach to jedyne wyjście, tutaj dyskusja nic by nie dała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów