📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest epokowe małpie doświadczenie naukowe! Dowodzi ono, ze jest tam w środku jednak jakiś małpi rozum. Co prawda niewielki, ale by mieć wstrząśnienie mózgu, musi być jakiś przynajmniej zalążek małpiego mózgowia. Kandydat na nobla! Genialne!
Widzisz, że małpy zaczynają rzucać kulami do kręgli w ludzi. Co robisz? 1. Oddalasz się 2. Starczysz dalej w zasięgu rzutu i czekasz. To nawet zwierze by się oddaliło
ja pierdole... proponujcie mi miliony ale nawet za to nie przeoprowadzil bym sie na ta dzicz..., chyba ze z karta wyjscia z wiezienia za free... to rozjelabym tyle murzynow ile czas dalby mi...
Czy na kręgielnie można wchodzić ze zwierzętami? Ewidentnie jest ich tam za dużo.
W sumie kula do kręgli to zajebiste narzędzie do rozbijania na bani XD
Mudżyny walczyły z rasizmem i wszechobecną dyskryminacją..., Ale białych niestety tam tam nie było...
Jakis kutasiarz na innej stronie to podpisał " Ludzie się biją na kregielni" , nie widze tam ludzi , małpy, zwierzęta jebane
I cyk usiłowanie zabójstwa... Tępe dzidy, rzucać się kilkukilogramowymi kulami i psuć wszystkim dookoła wieczór.
Utylizacja
Utylizacja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów