"Kopiowanie" ruchów za 20 dolców - zrób to co ja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@UP raczej nie chciał nic.
Gość jest pozytywny. We wcześniejszych swoich filmach zaczepiał więcej ludzi zatem widać, że budżet miał ograniczony
Gość jest pozytywny. We wcześniejszych swoich filmach zaczepiał więcej ludzi zatem widać, że budżet miał ograniczony
Lubie to oglądać. Tam w ameryce ludzie tacy inni są.
ciekawe czy jakby, ktoras z dziewczyn za dupe zlapal to czy tez by za nim powtarzala
szanujmy_sie_wszyscy- to idz im laske zrób
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
szanujmy_sie_wszyscy napisał/a:
Bo mają broń, i systematycznie od czasu do czasu, jak ktoś się wkurwi to wybija tych najbardziej wywrotowych. Zostają ciepłe jak woda w kranie, sympatyczne i bezpłciowe ludziki.
Bad_Motherfucker napisał/a:
Bo mają broń, i systematycznie od czasu do czasu, jak ktoś się wkurwi to wybija tych najbardziej wywrotowych. Zostają ciepłe jak woda w kranie, sympatyczne i bezpłciowe ludziki.
A może po prostu mają większy dystans i poczucie humoru? Wiesz dobrze, jakby to wyglądało w Polsce (ostatnio nawet jeden próbował) i z tego cierpisz na klasyczny ból dupy
szanujmy_sie_wszyscy napisał/a:
bo maja przepych i dla nich 20 baxow to nci kurwa a u nas ludzie musza flaki wypruowac kurwa tustk pierdolony sprzedaje wszystko.
@up co Ty mi tu za żydków pokazujesz ?!
bardziej mnie ciekawi czy jakby się rozbierał to czy ona by powtórzyła to
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów