axe anarchy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Eh ile gimbusów, grubasów i nieudaczników każdego dnia rano spryskuje się axem z nadzieją, że te reklamy nie kłamią. Nie będę was wyprowadzał z błędu
Przydałoby się wpaść na jakąś normalną panienkę i poczuć to jeszcze raz ;o
brt1529 napisał/a:
Eh ile gimbusów, grubasów i nieudaczników każdego dnia rano spryskuje się axem z nadzieją, że te reklamy nie kłamią. Nie będę was wyprowadzał z błędu
No, "ile"? Masz jakieś niepodważalne statystyki? Czy może sam w to uwierzyłeś i teraz jesteś zły, że cię oszukali?
*up
Axe excite jest fajny pod męską pachę.
Tak. Pryskałam mojemu facetowi pod pachę. Na skórze bardzo ładnie pachnie.
Musze sie z Toba zgodzic. Tez tryskalem twojemu facetowi pod pache i tez ladnie pachnialo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów