Jakiś cywilizowany murzyn wynajmował swoim czarnym BRO mieszkanie do czasu kiedy ci przestali płacić,
owszem stado blm się wyniosło... (niestety musiałem przyciąć materiał - w łazience urwana umywalka)
i chuj w dupę czarnuchowi, jak ścierwojad jebany wynajmował chatę dealerom narkotykowym to się nie przejmował tym co robią dopóki płacili, tylko teraz płacze. Nie mam dla tej czarnej kurwy nawet krzty współczucia.
żal kurwa wam sie zrobiło idioci zjebani?
powinniscie chodzic codziennie ulani łzami przemiszczając sie naszymi polskimi ulicami i widząc tych ludzi i syf dookoła.
i chuj w dupę czarnuchowi, jak ścierwojad jebany wynajmował chatę dealerom narkotykowym to się nie przejmował tym co robią dopóki płacili, tylko teraz płacze. Nie mam dla tej czarnej kurwy nawet krzty współczucia.
Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"To jest tak jak bierzesz dzikusa do cywilizowanego kraju... Może wyciągniesz jego czarną dupe z dzungli i ubierzesz go jak człowieka..... Ale w sercu dalej będzie dzikusem z dzungli co dla niego własność prywatna szacunek do drógiego człowieka i jego życia jest kurwa abstrakcją....