Ja pierdole, ale z ciebie dzban. Czy ty w ogóle kojarzysz co się dzieje na świecie albo chociaż w Eurazji?Niemcy to nie cała unia,
Gdzie nagle się zapodział ONZ, Unia Europejska i Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości..
Ja pierdole, ale z ciebie dzban. Czy ty w ogóle kojarzysz co się dzieje na świecie albo chociaż w Eurazji?
Widać, że ty gówno wiesz w czym tkwi problem Unii, to hegemonia Niemiec i Francji i ich związki z Rosją, a właśnie z tym walczy Grupa Wyszehradzka.
zwierzęta pierdolone
Tak jest na każdej wojnie zią, myślisz co Polacy robili z Niemcami? Kula w łeb na szybko to i tak przejaw milosierdzia
Widać, że ty gówno wiesz w czym tkwi problem Unii, to hegemonia Niemiec i Francji i ich związki z Rosją, a właśnie z tym walczy Grupa Wyszehradzka.
To w końcu unia to nie niemcy czy unia to hegemonia Niemiec + przydupasy? Bo jedno z drugim mi ciut nie pasuje...
Oj tam oj tam teraz najważniejsza jest "praworządność" niezdefiniowane coś co w praktyce będzie świetnym narzędziem do wymuszenia swoich decyzji na naszym terenie.
A żeby się taki Ziobo lub Kaczor na ciebie szmaciarzu uwziął i dopierdolił ci "zgodnie z prawem" dożywocie, konfiskatę majątku za wymyślone z dupy przestępstwo.
A żeby się taki Ziobo lub Kaczor na ciebie szmaciarzu uwziął i dopierdolił ci "zgodnie z prawem" dożywocie, konfiskatę majątku za wymyślone z dupy przestępstwo.
Jakieś przyklady?
Jakieś przyklady?
Jakaś sędzia chyba ze szczecina miała dyscyplinarkę za to że nie przyklepała aresztu.
Powracają czasy gdy areszt nie ma zapobiegać mataczeniu a przekonać do zeznawania
Czyli dokładnie to samo co teraz robi unia, wypisz wymaluj. Zgodnie z prawem, bez dowodów na "gębę" będą nie pokornym odbierać fundusze na które się składamy, brawo dla takich debili "bo pis" jesteś zjebany..
To w końcu unia to nie niemcy czy unia to hegemonia Niemiec + przydupasy? Bo jedno z drugim mi ciut nie pasuje...
Napisałem, że Niemcy to ,,nie cała Unia", gdyby wszystko od nich zależało, to by prawdopodobnie nie podtrzymywano sankcji na Rosję.
Gdyby nie interesy Niemców wobec Rosji to by sankcje były o wiele większe i skuteczniejsze obecnie to jedynie czcze gadanie. Po otruciu nawalnego byli wielce zaniepokojeni kontynuowaniem budowy rurociągu kilka dni i cisza nikogo to nie obchodzi.
(tak Francuzów też dopisuje jako zjebów, którzy za byle grosz sobie pętle na własną szyję założą)
Jakaś sędzia chyba ze szczecina miała dyscyplinarkę za to że nie przyklepała aresztu.
Powracają czasy gdy areszt nie ma zapobiegać mataczeniu a przekonać do zeznawania
Chodziło o podważanie statusu innego sędziego o ile dobrze kojarzę.
Jak słyszę te kurwy pisiorowe na tym portalu jestem za eutanazją
To jedz do holadnii i się jej poddaj.
Chodziło o podważanie statusu innego sędziego o ile dobrze kojarzę.
Nie, o areszt. To o czym myślisz było w Olsztynie, Juszczyszyn się nazywa.
A sędzia ma prawo sprawdzać status składu orzekającego bo nieprawidłowy skład jest podstawą do uchylenia wyroku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów