📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jestem w stanie zaakceptować, że jedzą psy, takie samo zwierzątko mięsne, jak cielak, świnia, czy owca. OK. Ale te ich brudactwo, to chujnia na maxa.
Patrząc na te warunki uboju normalnie piła mechaniczna sama się odpala.
to jest pojebane bo nie dość że zabijają psy z ulicy to jeszcze kradną cudze
Jak widać w chińskich schroniskach dla psów mają inne standardy sterylizacji wydawanych zwierząt nowym właścicielom.
To jak ja daje film jak psu odcinają łapę albo podpalają kota to mnie wypierdalacie, gdzie tu sprawiedliwość Społeczna do chuja waclawa. Pewnie kurski was uczyl cenzury prewencyjnej. Kiedys napisalem wykropkowane wy****j mialo byc wypadaj a moderator wyczytal w mych myslach ze chciałem napisać wypierdalaj zamiast wypadaj świetnie świetnie bawmy sie wszyscy bananowa kochanka bananowa kochanka
Kurwa nawet sranie do ryja mnie tak nie rusza jak to... Cięzko sie oglada takie rzeczy.
Huj nam do tego, w ich kulturze jedzenie psa jest dopuszczalne, choć nie jest normą, nie każdy Chińczyk jadł, lub będzie kiedykolwiek jadł psa.
a ja w sumie zachodzę w głowę, oni łapią te psy czy hodują, bo jak hodują, to chyba średni interes, przecież psy też mięsożerne, więc więcej zjedzą niż ważą...
Samo jedzenie mięsa - nawet psiego - to nic złego. Kwestia przeżycia i naturalna kolej rzeczy. Pieczenie jakiegokolwiek zwierzęcia na żywca to skurwysyństwo.
Mimo iż jestem radykalnym ateistom, to pamiętam jak katecheta pierdolił coś o tym, że bóg stworzył zwierzęta aby człowiek nad nimi panował. Wpierdalanie ich, czy to kura, czy krowa, czy niedźwiedź, czy pies chyba wpisuje się w słowa waszego boga, ale co ja tam wiem. Ja jestem popierdolony i gdybym miał możliwość spróbować jak to smakuje, to bym spróbował.
alucard321 napisał/a:
Ja jestem popierdolony ...
Nie wiem, czy jesteś popierdolony, na pewno jesteś ateistą analfabetą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów