📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo to azjatycka kałamarnica, mają słabe głowy. Gdyby istniała polska odmiana, to wciągnęłaby zawartość i poprosiła na drugą mackę.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
To nie alkohol, bardziej sos słodko-kwaśny
Skórwysyny żółte, nie dość, że wszystko zeżrą to jeszcze żywe wpierdalają. Niby pracowici, w elektronice czołówka a jak mordowali w WWII to naziści, ruskie i banderowce mogły by się od nich uczyć tortur.
Oczywiście skurwysyny przez "u" otwarte, z przyzwyczajenia napisałem, bo tak sie cenzurę omija.
Oczywiście skurwysyny przez "u" otwarte, z przyzwyczajenia napisałem, bo tak sie cenzurę omija.
outline napisał/a:
No dobra lamusy powyżej - morda.
Ktoś normalny wytłumaczy skąd, dlaczego i jak?
Chciał wpierdolić kalmara, a ten mu atramentem w ryj pierdolnął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów