📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
homorek napisał/a:
hehe zajebiste! ten zjeb czarny śmieć został ponoć aresztowany, może pójdzie nawet siedzieć
O tej północnej. Chyba to jasne.
Murzynowi od razu instynkt agresji się odpala. Standardowo
Małpie mózgi reagują na proste bodźce. Szkoda, że tak łatwo nie przychodzi im robienie czegoś pożytecznego poza strzelaniem do siebie
przecież to ten czarny chujek, co to w niemal kazdym azjatyckim kraju wpierdol zbiera.
nawet jeszcze ma szycie na łuku brwiowym, z ostatniego oklepu. xD
był filmik kilka dni temu chyba.
[ Dodano 2024-11-03, 02:16 ]
nawet gdyby tak było, to mnie i tak się podoba.
nawet jeszcze ma szycie na łuku brwiowym, z ostatniego oklepu. xD
był filmik kilka dni temu chyba.
[ Dodano 2024-11-03, 02:16 ]
martils napisał/a:
filipfilip napisał/a:
Właściwie to w języku koreańskim słowo nyga "naega" oznacza "ty". Koreańczyk pięknie to wykorzystał
sprawdziłem i gówno prawda..
nawet gdyby tak było, to mnie i tak się podoba.
Całkiem dobry sposób na wyłudzenie odszkodowania. Negroid i tak nie wytrzyma i zaatakuje.
Wolność TOM KU w swoim kimonku... tak to leciał0o
filipfilip napisał/a:
Właściwie to w języku koreańskim słowo nyga "naega" oznacza "ty". Koreańczyk pięknie to wykorzystał
Nie naega(내가) bo to znaczy ja tylko nega od 네 czyli ty/twoje. Pisane jest przez literę e którą wymawia się tak samo jak ae(애) więc naturalnym sposobem żeby odróżnić te słowa poszło to w stronę literki i. Nawet można pisać nega przez i i wtedy jest normalnie niga(니가).
u nas to tak samo jakby mówić przy amerykańskich czarnych nazwę państwa w Afryce - Niger.
Nazwał rzecz po imieniu. A ciemnym przybyszom wydawało się że są w swoim monkeylandzie i wszyscy będą przed nimi klękać.
Większość osób nie wie ale japonczycy i koreańczycy to straszni rasiści 🙂 nie lubią czarnych ani białych. traktują inne rasy z góry, każdy kto tam trochę mieszkał czy nawet podróżował może to potwierdzić
a to nie jest ten zjebany kamerzysta Somaliego co się teraz ukrywa w Korei bo wszyscy na niego polują?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów