📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jakiś ladyboy - kobita by nie dała rady
Że co niby? Super właśnie! Wychyliła kubasa z wódą i surowe jajo połknęła bez mrugnięcia.
Na Sadolu był już jeden taki, co się chwalił, że całego Danielsa naraz opierdoli... A potem szybko ucinał filmik tuż zanim bełta puścił
Mnie tam zastanawia jaki to ma sens takie picie na szybko.
Fajnie... napierdolić się w 3 minuty. Po 10minutach rzyganie.
Jednak wolę sobie rozbijać picie jakoś racjonalnie.
Do tego powiedzmy, że to jednak laska a nie kolejny trans z Tajlandii i wypierdoli tyle alko i nie padnie. Potem powiedzmy, że załączy jej się chcica i ochota na grupowy a następnego dnia stwierdzi, że to przez alkohol i ją wykorzystano i zgłosi gwałt.
W tych czasach to w chuj realna perspektywa - ileż takich przypadków było w usa gdzie laska się spijała z własnej woli i szła się ruchać z 1 albo więcej osób a następnego dnia skacowana i naga w łóżku stwierdzała, że w sumie nie chciała i zgłaszała to jako gwałt a te pojebane sądy przyznawały jej rację i kolesie szli do pierdla na kilka lat?
Mnie jakoś najebane laski nie kręcą. Można ruchnąć taką podpitą w dobrym nastroju gdzie wszystko jest jasne ale taka co ledwo kontaktuje i ostatkiem sił powie "weeeeeś mnjeeee wyyy wyyy wyyyuuukchaaaaaj" to niech wypierdala szukać tatusia który opuścił mamusię 10 lat wcześniej.
Fajnie... napierdolić się w 3 minuty. Po 10minutach rzyganie.
Jednak wolę sobie rozbijać picie jakoś racjonalnie.
Do tego powiedzmy, że to jednak laska a nie kolejny trans z Tajlandii i wypierdoli tyle alko i nie padnie. Potem powiedzmy, że załączy jej się chcica i ochota na grupowy a następnego dnia stwierdzi, że to przez alkohol i ją wykorzystano i zgłosi gwałt.
W tych czasach to w chuj realna perspektywa - ileż takich przypadków było w usa gdzie laska się spijała z własnej woli i szła się ruchać z 1 albo więcej osób a następnego dnia skacowana i naga w łóżku stwierdzała, że w sumie nie chciała i zgłaszała to jako gwałt a te pojebane sądy przyznawały jej rację i kolesie szli do pierdla na kilka lat?
Mnie jakoś najebane laski nie kręcą. Można ruchnąć taką podpitą w dobrym nastroju gdzie wszystko jest jasne ale taka co ledwo kontaktuje i ostatkiem sił powie "weeeeeś mnjeeee wyyy wyyy wyyyuuukchaaaaaj" to niech wypierdala szukać tatusia który opuścił mamusię 10 lat wcześniej.
zapierdala jak w fabryce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów