Pięknie to zrobiła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajewbał bym taką szmate
dziewczyna ma ewidentnie uszkodzoną rękea tasię nad nią jeszcze znęca powinno się jak połamac na kawałki
dziewczyna ma ewidentnie uszkodzoną rękea tasię nad nią jeszcze znęca powinno się jak połamac na kawałki
19kaczor90
Ciekawa teoria! A jaki to jest malutki? W sensie ile cm? Pójdę sprawdzić i może rozpocznie się Twoja kariera naukowa?!
Ciekawa teoria! A jaki to jest malutki? W sensie ile cm? Pójdę sprawdzić i może rozpocznie się Twoja kariera naukowa?!
A gdzie jest drugą część filmu ? Ta z gwałtem ?
@Avic
Jebaniutki walki unika jak może, to rzeczywiście z pijakiem trudno uniknąc walki, w 99% wystarczy delikatnie zmienić kierunek spaceru, ale lepiej odpierdalać "anakonde" na pijakach w trosce o swoja piękną twarz
Jebaniutki walki unika jak może, to rzeczywiście z pijakiem trudno uniknąc walki, w 99% wystarczy delikatnie zmienić kierunek spaceru, ale lepiej odpierdalać "anakonde" na pijakach w trosce o swoja piękną twarz
Uszkodzony staw i poważne nie dotlenienie, bo przestała się ruszać dużo wcześniej. Nie wiem jak u nich prawo, ale u nas to napad z bronią w ręku.
Znajdźcie info czy coś jej się stało, zamiast wygłaszać teorie medyczne z dupy wzięte.
@Avic musze cie wyprowadzic z błędu, bo najwidoczniej powielasz jakies herezje zaslyszane na podworku. To tzw duszenie to nic innego jak spowodowanie niedokrwienia mózgu, utrata przytomnosci nastepuje wlasnie w takim mechanizmie.W wyniku tego moze dojsc do udaru lub zatrzymania akcjji serca.Nie pierdol, ze to bezpieczne bo gimbazjalisci w to uwierzą i radykalnie spadnie ich liczebność
avic napisał/a:
Niemniej odnosząc się do tej sytuacji dziewczyna postąpiła z maksymalnym BHP Kulturalnie odcięła światło przeciwniczce, nie robiąc jej stałych szkód. Dziewczyna dojdzie do siebie za 10-30 sekund a po 5 minutach będzie się już tylko delikatnie kręciło w głowie i główka potem będzie trochę bolała. Ewentualnie może się porzygać. No.. ta balacha na usztywnionych stawach rozwaliłaby łokieć, ale samo duszenie w żaden sposób niebezpieczne nie jest.
Mało jeszcze wiesz. Takie podduszanie może u pozornie zdrowej osoby, której wydawałoby się że ma serce jak dzwon wywołać zapaść kardiologiczną i szybko przenieść ja na tamten świat. Człowiek to bardzo skomplikowany mechanizm, a taki może się całkowicie "popsuć" nawet od wydawałoby się błahej sprawy
Z Azjatką lepiej nie iść do łóżka. Albo się zesra albo połamie ci ręce. Ewentualnie okaże się że ma większego kutasa.
To było odcięcie dostępu tlenu czy rozjebanie kręgosłupa i kalectwo do końca życia od szyi w dół? Jak ktoś niedoku*wiony i nie rozumie.. Szarpnięcie za głowę porównywalne z tym co u wisielca tylko nieco słabsze?
Każda sekunda niedotlenienia mózgu to nieodwracalne uszkodzenia setek komórek nerwowych mózgowia geniusze. Chyba przedszkolanki z wami się tak bawiły ,że pierdolicie jakie to jest bezpieczne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów