Pięknie to zrobiła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chwila adrenaliny, reszta życia w pierdlu.
Trzeba się kontrolować bo jak emocje opadną to dotrze smutna rzeczywistość co się odjebało.
Trzeba się kontrolować bo jak emocje opadną to dotrze smutna rzeczywistość co się odjebało.
gustav665 napisał/a:
nie czaje, przecież to azjatki a biją się jak biały z murzynem
Marudzisz... fajnie jest
maksymilian45 napisał/a:
Chwila adrenaliny, reszta życia w pierdlu.
No ale o co chodzi? Wszystko zrobione i kontrolowane perfekcyjnie.
@up
Życia nie znasz. W wielu przypadkach zwykły nokaut może być ostatnim, dlatego mądry człowiek unika zawsze walki jeżeli może, bo kalkuluje czy warto przegrać życie przez jakiegoś debila.
Życia nie znasz. W wielu przypadkach zwykły nokaut może być ostatnim, dlatego mądry człowiek unika zawsze walki jeżeli może, bo kalkuluje czy warto przegrać życie przez jakiegoś debila.
@up Daj spokoj, barany i tak nigdy tego nie zrozumieja. Bezstresowo wychowywane durnie nie znaja pojecia wyobrazni. Przeciez ''morda nie szklanka''!
pigwaran0 napisał/a:
@up Daj spokoj, barany i tak nigdy tego nie zrozumieja. Bezstresowo wychowywane durnie nie znaja pojecia wyobrazni. Przeciez ''morda nie szklanka''!
"Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie..."
Zajebiste skośnookie laseczki! Ogólnie słowianki najlepsze i najfajniejsze, ale takie Azjatki kręcą mnie też zajebiście!!!! Bójka bez szału, ale oglądałbym dziewuszki godzinami.
@danilo Aznatki kręcą Cię zajebiście bo podświadomie szukasz kobiety przyzwyczajonej do małych kutasków
Popkowi by wpierdol spuściła szybciej niż Pudzian.
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić do końca. Tzn, z ogólnym wywodem tak - bo zawsze lepiej unikać problemów. Raz, że można komuś wyrządzić nieplanowaną krzywdę, dwa - nasz oponent może mieć gadżety za pazuchą i skończymy jak sztywny sebix w Ełku pod kebabem Tak z grubsza.
Niemniej odnosząc się do tej sytuacji dziewczyna postąpiła z maksymalnym BHP Kulturalnie odcięła światło przeciwniczce, nie robiąc jej stałych szkód. Dziewczyna dojdzie do siebie za 10-30 sekund a po 5 minutach będzie się już tylko delikatnie kręciło w głowie i główka potem będzie trochę bolała. Ewentualnie może się porzygać. No.. ta balacha na usztywnionych stawach rozwaliłaby łokieć, ale samo duszenie w żaden sposób niebezpieczne nie jest.
I o ile zgodnie z tym co pisałem powyżej - wszelkich bójek staram się unikać jak tylko mogę, w trosce o moją śliczną buzię, o tyle jeśli nie mam już wyjścia (a na palcach jednej ręki mogę to policzyć..) zawsze staram się kończyć w taki sposób. Pijanemu, albo naćpanemu nie obije się mordki na tyle mocno, żeby mu się odechciało pajacowania. Mało tego, często i złamana ręka nie wystarczy. A na dobrą anakondę zza pleców mocnych nie ma
A.. i jeszcze rada dla tej starszej części Sadola, co już gimbazę skończyła: jak tarmosicie się z panienką w łóżku spróbujcie delikatnie odciąć jej tlen...jakiś jedwabny szalik, pasek, czy delikatnie dłonią. Będzie was za to po dupie z wdzięczności całować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów