📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co Ja pacze na to...
Niech się pospieszą, bo żarcie spierdala...
I dziwota, że wszelakie choróbska zaczynają się w chinach. Oni sami chyba jeszcze na to nie wpadli.
Cytat:
DANIE "TRZY PISKI"
WIKIMEDIA COMMONS
Nazwa tego chińskiego specjału pochodzi od pisków – tylko trzy zdołają wydać szczurze noworodki w drodze z talerza do ust „smakosza” (pierwszy raz, gdy bierze je w pałeczki, drugi, gdy wkłada do ust, trzeci – przy połykaniu). Danie to według niektórych jest jednak tylko legendą.
Jak widać niekoniecznie legendą
Nie lubię jak mi obiad chce spierdolić z talerza.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Język ochydniejszy od ich spierdalającego ze stołu obiadu.
I parówkach. Tutaj wiadomo że jest trochę mięśni a nie same odpady lczy padnięte zwierzęta. Pewność że świeże.
w parówkach i konserwach może jest mało "mięsa", ale przynajmniej podczas produkcji umiera jakies 99,99999999(...)% bakterii i wirusów
na szczęście ja mieszkam na wsi i mam mięso biegające po podwórku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów