Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
młody jak przeżyje to go kiedyś udusi kablem od bezprzewodowego żelazka...
Ewentualnie zostanie lordem Sithów.

on się chciał tylko r🤬ać a tu wylazło z krocza coś takiego co drze morde i ma krzywy ryj
P🤬lona patologia rodem z Wuham albo innego Ułanbator.
Do utylizacji.
Drze tego ryja i drze. Ojciec nie wyspany po nocce, matka niedoj🤬a bo ojciec nie wyspany, pies zdechł bo gówniak karmę wyjadł.
C🤬j tam, będzie mały mongoloidalny aniołek.
Do utylizacji.
Drze tego ryja i drze. Ojciec nie wyspany po nocce, matka niedoj🤬a bo ojciec nie wyspany, pies zdechł bo gówniak karmę wyjadł.
C🤬j tam, będzie mały mongoloidalny aniołek.

TerazPolska123 napisał/a:
on się chciał tylko r🤬ać a tu wylazło z krocza coś takiego co drze morde i ma krzywy ryj
Ewidentnie ma krzywy ryj po ojcu. Niech się cieszy, że nie jest czarne
baronturbina napisał/a:
Matce można by na plecach w szach grać….
Na klacie również
I takich sk🤬ysynów powinno się wrzucać do celi z tymi przestępcami co ich energia rozsadza.
I potem w zakładzie spokój i taki c🤬j martwy czyli najlepszy.
I potem w zakładzie spokój i taki c🤬j martwy czyli najlepszy.
35i napisał/a:
młody jak przeżyje to go kiedyś udusi kablem od bezprzewodowego żelazka...
To skoczy z balkonu.
A ja się tak cieszę, że pewnie mu w areszcie zrobili z dupy jesień średniowiecza. Może się czego nauczy jak stolca trzymać nie będzie umiał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie