📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman napisał/a:
Azjatyckie eksperyementa...i tak jakiś jełop napisze ze to fejk.
Dlaczego fake?
Tylko zamiast pierdolić się z jakimiś puszeczkami, można garnki wysyłać na orbitę
Przewinąć do 2:30
Co za cymbal, jak swinia spojrzec w niebo nie potrafi
Dlaczego niby fejk? Ty po prostu nie widzisz nie naturalnych ruchów człowieka jesteś jak jeden z wielu upośledzony o ten zmysł
Ale będę Ci mówił kiedy będzie fejk ok?
Ale będę Ci mówił kiedy będzie fejk ok?
pewnie nie wszyscy pamiętają puszki+karbid i nikomu nic nie było a to przeważnie zabawy gówniaków
pipi71 napisał/a:
pewnie nie wszyscy pamiętają puszki+karbid i nikomu nic nie było a to przeważnie zabawy gówniaków
te głupki z jutuba pewnie za głupie na karbid, saletre etc.
szkoda, bo pewnie by sobie krzywde zrobili
Jak można być tak spierdolonym żeby pionowo nagranego tiktoka umieszczać tutaj w kadrze poziomym?
Sama to napisałaś psiarska k00rwo
Żeby nie było. Szanuję policjantów, ale nie k00rwy. A ty młody się do nich zaliczasz
Żeby nie było. Szanuję policjantów, ale nie k00rwy. A ty młody się do nich zaliczasz
RickLafleur napisał/a:
Sama to napisałaś psiarska k00rwo
kto pytał?
Pieseł jakoś nie wygląda na przestraszonego... Niesamowite...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów