Dzisiejsza nagonka medialna na Azjatów aż kipi. Ale dla nich to jest zwykłe żarcie. Jeden Anglik się pytał jak Wy możecie jeść zgnitą kapustę? Chodziło mu o kapuste kiszoną. Dla nas to norma. To dla nich piesek czy kotek to też norma i nic nie zrobisz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dla hindusów kazirodztwo to też norma, ciapaci grzmocą kozy i 8 latki, żabojady gustują w różnych pleśniach i koninie, w krainie angielczyków ganiają się z maczetami czy śrubokrętami, a zwykły człowiek nie może mieć nawet składaka. Nie ma co usprawiedliwiać zwyczajów dzikich ludów. Lepiej wszystkich równo obrażać
@up "wszyscy są równi względem nas - równie chujowi"
Zestawiasz ze sobą kiszoną kapustę, którą można kupić w czystym pudełeczku, ewentualnie wprost z beczki do foliowego worka nabieraną drewnianymi szczypcami...
... z obsranym dzikim kundlem, którego truchło zanim zostało upieczone, kilka godzin leżało na słońcu na chodniku obok ścieku? Czy ty jesteś kurwa poważny? Co kraj to obyczaj? A idź pan w chuj z takimi porównaniami
... z obsranym dzikim kundlem, którego truchło zanim zostało upieczone, kilka godzin leżało na słońcu na chodniku obok ścieku? Czy ty jesteś kurwa poważny? Co kraj to obyczaj? A idź pan w chuj z takimi porównaniami
Jak głód do dupy zajrzy to będziesz jadł wszystko a nie wybrzydzał
krępousty napisał/a:
Jak głód do dupy zajrzy to będziesz jadł wszystko a nie wybrzydzał
Dokładnie.... Sami byście wpierdalai koty i psy jakby jakiś wielki głód nadszedł
Z głodu byście gryźli tynk ze ścian byle by już głodu nie czuć.... A kanibalizm był by nagminny
My katole żremy świnie krowy A jakby nas nauczyli to i nawet pies by był na wigilię
Dobre miejsce do zamieszkania jak chcesz przejść na wegetarianizm ale brakuje ci motywacji.
Jakby ktoś chciał psi smalec na migrenę lub pucharki z psich czaszek prosze pisać na priv.
Są jeszcze kocie skórki, dobrze robia na nerki i bolacy krzyż.
poligon6 napisał/a:
Jakby ktoś chciał psi smalec na migrenę lub pucharki z psich czaszek prosze pisać na priv.
Jestes tak zabawny jak wizyta pedofila w przedszkolu
Chyba kurwa raczej nie. Jak nie widzisz różnicy między kiszoną kapustą a smażonym psem czy nietoperzem to ja pierdole.
Wierzą, że mięso psa i kota ma zdrowotne właściwości dla ciała. Są ludzie, którzy wierzą w Boga. Świat jest pełen nonsensów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów