18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:41
Azjatyckie kombo
Jesse.Pinkman • 2023-11-22, 16:19
Zimną flachę stawiam każdemu kto prawidłowo naliczy ile żółtków wylało się z tuk-tuka.
00:00
-00:16
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hyperion 2023-11-22, 16:44 5
Tych którzy finalnie nie wypadli też liczymy, czy nie? Bo jak nie, to ja tam więcej jak 3 żółtków na asfalcie nie widzę.
Zgłoś
cavern69 2023-11-22, 18:22 1
4 z +2 w środku

Podać ci adres paczkomatu ?
Zgłoś
Tobiahus96 2023-11-22, 18:37 1
alucard321 napisał/a:

Tych którzy finalnie nie wypadli też liczymy, czy nie? Bo jak nie, to ja tam więcej jak 3 żółtków na asfalcie nie widzę.

cavern69 napisał/a:

4 z +2 w środku

Cavern ma rację, czwarty jest za całą trójką z przodu "tuk-tuka" no i dwóch w środku.
Zgłoś
krzysieks997 2023-11-22, 18:43 1
cavern69 napisał/a:

4 z +2 w środku

Wysypało się s sumie 4 i jeden wyskoczył i wrócił. W środku conajmniej dwóch to się zgadza. Chyba chłop wygrał flachę..
Zgłoś
SkoPio1 2023-11-22, 20:00 4
Wylało się troje, jeden półgębkiem z przodu pojazdu wystaje. Reszta została w środku.

krzysieks997 napisał/a:

Chyba chłop wygrał flachę

Nie czytałeś?
„Zimną flachę stawiam każdemu”
                                                  ^^^^^^^^

Podać adres paczkomatu?
Zgłoś
miedzion 2023-11-22, 22:56 1
7....
Zgłoś
smc 2023-11-22, 23:01 2
3 Żółtków. Piję Żubrówkę.

Zanim podam adres paczkomatu, wyślę Ci na priv nr tel mojego adwokata, na wypadek gdybyś zmienił zdanie co do obietnicy.
Zgłoś
Arathnmor 2023-11-22, 23:52 1
Żaden się nie wylał, wszyscy w stanie stałym jak na możliwości ludzkiego ciała.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
bob136 2023-11-23, 7:44 3
Policzyłem wszystkich dokładnie kilka razy i zawsze mi wychodzi że za mało się ich wylało
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2023-11-23, 8:34 1
krzysieks997 napisał/a:

Wysypało się s sumie 4 i jeden wyskoczył i wrócił. W środku conajmniej dwóch to się zgadza. Chyba chłop wygrał flachę..

C🤬ja dostanie, pytanie brzmi ilu żółtków się wylało z tuktka. Finalnie 3 chyba, że liczyć tego w przestrzeni ni to otwartej nie to zamkniętej to 4.
Zgłoś
edek_kotek 2023-11-23, 9:46
Ja tam widzę szesnaście osób
Zgłoś
MalyMazur 2023-11-23, 14:03 1
K🤬a to sa ciapaci... Indie jakies
Zgłoś
hellmartin 2023-11-23, 14:36
Jesse.Pinkman napisał/a:

Zimną flachę stawiam każdemu kto prawidłowo naliczy ile żółtków wylało się z tuk-tuka.

czterech wypadło i 2 zostało w środku. Z dzisiejszego losowania wychodzi, że może być Finlandia
Zgłoś
CrystalFairy 2023-11-23, 18:59
Ten czwarty, to tylko lekko nadpity
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem