Zimną flachę stawiam każdemu kto prawidłowo naliczy ile żółtków wylało się z tuk-tuka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tych którzy finalnie nie wypadli też liczymy, czy nie? Bo jak nie, to ja tam więcej jak 3 żółtków na asfalcie nie widzę.
alucard321 napisał/a:
Tych którzy finalnie nie wypadli też liczymy, czy nie? Bo jak nie, to ja tam więcej jak 3 żółtków na asfalcie nie widzę.
cavern69 napisał/a:
4 z +2 w środku
Podać ci adres paczkomatu ?
Cavern ma rację, czwarty jest za całą trójką z przodu "tuk-tuka" no i dwóch w środku.
cavern69 napisał/a:
4 z +2 w środku
Podać ci adres paczkomatu ?
Wysypało się s sumie 4 i jeden wyskoczył i wrócił. W środku conajmniej dwóch to się zgadza. Chyba chłop wygrał flachę..
Wylało się troje, jeden półgębkiem z przodu pojazdu wystaje. Reszta została w środku.
Nie czytałeś?
„Zimną flachę stawiam każdemu”
^^^^^^^^
Podać adres paczkomatu?
krzysieks997 napisał/a:
Chyba chłop wygrał flachę
Nie czytałeś?
„Zimną flachę stawiam każdemu”
^^^^^^^^
Podać adres paczkomatu?
3 Żółtków. Piję Żubrówkę.
Zanim podam adres paczkomatu, wyślę Ci na priv nr tel mojego adwokata, na wypadek gdybyś zmienił zdanie co do obietnicy.
Zanim podam adres paczkomatu, wyślę Ci na priv nr tel mojego adwokata, na wypadek gdybyś zmienił zdanie co do obietnicy.
Żaden się nie wylał, wszyscy w stanie stałym jak na możliwości ludzkiego ciała.
Policzyłem wszystkich dokładnie kilka razy i zawsze mi wychodzi że za mało się ich wylało
krzysieks997 napisał/a:
Wysypało się s sumie 4 i jeden wyskoczył i wrócił. W środku conajmniej dwóch to się zgadza. Chyba chłop wygrał flachę..
Chuja dostanie, pytanie brzmi ilu żółtków się wylało z tuktka. Finalnie 3 chyba, że liczyć tego w przestrzeni ni to otwartej nie to zamkniętej to 4.
Ja tam widzę szesnaście osób
Jesse.Pinkman napisał/a:
Zimną flachę stawiam każdemu kto prawidłowo naliczy ile żółtków wylało się z tuk-tuka.
czterech wypadło i 2 zostało w środku. Z dzisiejszego losowania wychodzi, że może być Finlandia
Ten czwarty, to tylko lekko nadpity
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów