Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ale bo co? Bo Ty ich widziałeś czy o chuj chodzi? Gdybyś miał prawo jazdy albo trochę więcej jeździł niż tylko do kościoła to byś wiedział, że w samochodzie czasem słupek zasłania takie akcje - a skoro Pani biegła przez pasy to i w tym przypadku mogło tak być.
@Jesse.Pinkman
Ale bo co? Bo Ty ich widziałeś czy o chuj chodzi? Gdybyś miał prawo jazdy albo trochę więcej jeździł niż tylko do kościoła to byś wiedział, że w samochodzie czasem słupek zasłania takie akcje - a skoro Pani biegła przez pasy to i w tym przypadku mogło tak być.
Troche przesadziłeś z ta analiza,
Bardziej normalnie kierowniczka kurwa napierdalała przez telefon i nic nie widzi, nie mówiąc o jak jakimś przewidywaniu że przejście że kurwa, stara baba nagle będzie przebiegać przez jezdnię. Do huja
@Jesse.Pinkman
Pierdolisz jak potłuczony - zawsze zwalniam przy przejściu dla pieszych instynktownie i jakoś nigdy nie miałem żadnego zdarzenia ekspercie z bańką w nosie. Tępa dzida mogła spokojnie zwolnić wcześniej i wyhamować więc lepiej oddaj prawko jeśli omyłkowo ktoś ci je wydał i nie pierdol o słupku, który jej coś zasłonił bo babcia nie wtargnęła jej nagle przed maskę - już praktycznie opuszczała przejście.
@Jesse.Pinkman
Arturek nie pierdol tylko idź hulajnogę elektryczna z piwnicy wyjmij i opuść na niej tą stronę.
Pierdolisz jak potłuczony - zawsze zwalniam przy przejściu dla pieszych instynktownie i jakoś nigdy nie miałem żadnego zdarzenia ekspercie z bańką w nosie. Tępa dzida mogła spokojnie zwolnić wcześniej i wyhamować więc nie pierdol o słupku, który jej coś zasłonił bo babcia nie wtargnęła jej nagle przed maskę tylko już prawie przeszła na drugą stronę. Jakby jej twój dzieciak wbiegł na pasy to też byś ją usprawiedliwiał ,,kierowco z długoletnim stażem"?
Sam pierdolisz.... jak byś zwalniał przed przejściami to kurwa nigdzie byś nie dojechał bo w Polsce nie ma jezdni są tylko zebry i uprzywilejowywane ślepe krowy.
Pierdolisz jak potłuczony - zawsze zwalniam przy przejściu dla pieszych instynktownie i jakoś nigdy nie miałem żadnego zdarzenia ekspercie z bańką w nosie. Tępa dzida mogła spokojnie zwolnić wcześniej i wyhamować więc lepiej oddaj prawko jeśli omyłkowo ktoś ci je wydał i nie pierdol o słupku, który jej coś zasłonił bo babcia nie wtargnęła jej nagle przed maskę - już praktycznie opuszczała przejście.
Ty popatrz... Ja też nie zwalniam i też nie miałem żadnego zdarzenia i co? Nie, nie wtargnęła tylko skakała po nim jak piłeczka do ping ponga heheheh
A sadolowi pseudoeksperci już porównują swoje karłowate przyrodzenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów