Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego kara śmierci powinna być przywrócona. Bezapelacyjnie.
Gówno to da. Jak tylko lewica obyczajowa dojdzie do władzy, natychmiast sprowadzą czarnych i ciapatych, setkami tysięcy, bo to są wierni lewicy wyborcy. Nigdy już rodziny nie będą bezpieczne, jak nie są na zachodzie Europy.
Nie wiem jakim krótkowzrocznym zjebem trzeba być by głosować na lewice, wiedząc co się stanie gdy wygra.
Bo to ch*jowa kara, nieodwracalna. Ja jestem zwolennikiem niewolnictwa - zamieniają skazanych na dożywotnich niewolników i do kopalni uranu czy innego obozu pracy katorżniczej póki nie zdechną - starym oferować eutanazję, bo już się nie nadają do roboty. Aby zapewnić pracę > obroże z prądem oraz sok do wody i masło do chleba. Wszystko co takie ścierwo zarobi na plus > na odszkodowania ofiarom.
A złodziejom i innemu ścierwu zwykłe obozy pracy i niewolnictwo aż nie wypłacą wszystkich odszkodowań i kosztów sądowych oraz pobytu w obozie pracy.
Kara śmierci jest dla niedorozwojów, dla dzikusów. ch*j nie kara i nie cofniesz. Szkoda marnować niewolnika, a kara w ch*j groźniejsza dla skazanego niż szafot.
I co wypuścisz go jak splaci wszytko... Właśnie przez to mamy co mamy. Kota mleka pic nie oduczysz i złodziej, morderca, gwałciciel, pedofil zawsze nim będzie. Kara śmierci i ucinanie łap... Przerobić ścierwo na organy czyli na żywca wyciąć świeżutkie i w ten sposób splaci swoj dlug. Nie ma kurwa litości i kara ma być nie do cofnięcia o to właśnie w tym chodzi
sami byście zmacali chętnie taką dziewczynkę jakby było to legalne, 80% dorosłych mężczyzn chociaż raz fantazjowało o pedofili
Wypierdku jeden skąd masz takie dane? Fantazjowało? Skąd pochodzisz? Bo mam wrażenie, że stamtąd gdzie psy dupami szczekają, albo gdzie kozy służą za kobiety, to co pierdolisz jest zwykła patologią zjebusów, którzy nie mają szans na normalne kobiety
Kara wygnania jest O WIELE lepsza tj. Wydalasz z łódką na morze na wody międzynarodowe z zapasem na 1 dzień - zabierasz cały majątek - zostawiasz 1 komplet ubrań i kasujesz gościa ze wszystkich rządowych rejestrów u siebie. Jest to zajebiście przejebana sytuacja.
publiczna i w dodatku transmitowana w TV
W żadnym wypadku kara śmierci! Pojebało cię?
Tortury.... to jest to, pomysłów mnóstwo, smażyć jajca, odcinać po kawałku kończyny, posypywać solą i utrzymywać przy życiu jak najdłużej!
Potem to puszczać w TV, by każdy taki skurwiel wiedział co go czeka....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów