Dlatego kara śmierci powinna być przywrócona. Bezapelacyjnie.
Popieram! Ale nie taka szybka jak to wymierzają jankesi. Palić żywcem kurwę i puszczać bez cenzury na cały świat.
Dlatego kara śmierci powinna być przywrócona. Bezapelacyjnie.
Niestety kraj , który jest członkiem Unii Europejskiej nie może stosować kary śmierci.
Bo rozumiem, że chodziło ci o Polandię / Kaczolandię
Niestety kraj , który jest członkiem Unii Europejskiej nie może stosować kary śmierci.
Bo to chujowa kara, nieodwracalna. Ja jestem zwolennikiem niewolnictwa - zamieniają skazanych na dożywotnich niewolników i do kopalni uranu czy innego obozu pracy katorżniczej póki nie zdechną - starym oferować eutanazję, bo już się nie nadają do roboty. Aby zapewnić pracę > obroże z prądem oraz sok do wody i masło do chleba. Wszystko co takie ścierwo zarobi na plus > na odszkodowania ofiarom.
A złodziejom i innemu ścierwu zwykłe obozy pracy i niewolnictwo aż nie wypłacą wszystkich odszkodowań i kosztów sądowych oraz pobytu w obozie pracy.
Kara śmierci jest dla niedorozwojów, dla dzikusów. Chuj nie kara i nie cofniesz. Szkoda marnować niewolnika, a kara w chuj groźniejsza dla skazanego niż szafot.
Najpierw trzeba by obezwładnić Kalego, a dopiero brać się za tą małą kurewkę.
Anglia jest chujowa ale za to że publikują imię nazwisko wizerunek poszukiwanych/sprawców to szacun. Niech każdy wie z kim się koleguje albo koło kogo mieszka a nie jak w chlew... Tnz Polsce gdzie ukrywają dane.
Inną świetną sprawą w UK jest to, że nikt, zwłaszcza media, nie mogą komentować żadnych spraw karnych do czasu jak nie skażą oskarżonego. Zapewnia to uczciwy proces, bo w Polsce wyrok jest wydawany pierwszego dnia przez sprawstwo skurwieli nazywających się dziennikarzami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów