18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Baba się przypierdala
URAGE • 2020-11-03, 21:49
Idzie sobie spokojnie brat z siostrą, a stara baba się przypierdala...

ukryta treść

Tak serio to kobieta jest bohaterką, a nagranie mrozi i gotuje krew w żyłach. Tatuśki, lepiej nie oglądać, bo spać nie będziecie mogli.

W biały kurwa dzień, tuż obok Ciebie, nawet byś nie zauważył... zajebać zwierzę to za mało. Pomyślałby kto, że dzieciak będzie się szarpać, bronić jakkolwiek krzykiem i zębami, ale jak widać w strachu z ręką na ustach... całkowicie bezsilne. Prowadzone na gwałt przez czarne ścierwo w jakąś odludną uliczkę.

Tutaj info o dindunafinie:

Zgłoś
chujec69 2020-11-03, 21:59 26
Z takiego ryja, to nic dobrego nie wróży ...
Zgłoś
ruddie 2020-11-03, 22:04 101
Dlatego kara śmierci powinna być przywrócona. Bezapelacyjnie.
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-03, 22:05 2
Zwyczajne ścierwo. Chuj mnie to boli, bo to w UK, czyli na rękę mi jak w UK jest przemoc, mordy, gwałty i rabunki.
Zgłoś
Umiem_modować 2020-11-03, 22:05 4
Kto by nie chciał być na miejscu tej kobiety? Człowiek by się wyżył za wszystkie niesprawiedliwości na takim chwaście, a ludzie by cię jeszcze za bohatera uważali.
Zgłoś
cuurniprime 2020-11-03, 22:06 9
ruddie napisał/a:

Popieram! Ale nie taka szybka jak to wymierzają jankesi. Palić żywcem kurwę i puszczać bez cenzury na cały świat.
Zgłoś
pajdaq 2020-11-03, 22:08
ruddie napisał/a:

Niestety kraj , który jest członkiem Unii Europejskiej nie może stosować kary śmierci.

Bo rozumiem, że chodziło ci o Polandię / Kaczolandię
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-03, 22:11 46
pajdaq napisał/a:

Niestety kraj , który jest członkiem Unii Europejskiej nie może stosować kary śmierci.

Bo to chujowa kara, nieodwracalna. Ja jestem zwolennikiem niewolnictwa - zamieniają skazanych na dożywotnich niewolników i do kopalni uranu czy innego obozu pracy katorżniczej póki nie zdechną - starym oferować eutanazję, bo już się nie nadają do roboty. Aby zapewnić pracę > obroże z prądem oraz sok do wody i masło do chleba. Wszystko co takie ścierwo zarobi na plus > na odszkodowania ofiarom.

A złodziejom i innemu ścierwu zwykłe obozy pracy i niewolnictwo aż nie wypłacą wszystkich odszkodowań i kosztów sądowych oraz pobytu w obozie pracy.

Kara śmierci jest dla niedorozwojów, dla dzikusów. Chuj nie kara i nie cofniesz. Szkoda marnować niewolnika, a kara w chuj groźniejsza dla skazanego niż szafot.
Zgłoś
r061071 2020-11-03, 22:11 3
samym ryjem wywołał traume coś a la candyman

forza nostra legge
Zgłoś
piterzaut 2020-11-03, 22:12 1
Mam taką cichutką nadzieję, że pan dindu nie zostanie aresztowany. Bo jak będzie aresztowany to wiadomo, wikt, opierunek , lekarz , psycholog więzienny, ochrona przed innymi więźniami, jak się dowiedzą kto zacz. Moja cichutka nadzieja opiera się na potencjalnym potężnym wpierdolu od poszukujących go obywateli, tak żeby nie było co aresztować. No ale to Anglia, a nie Brazylia czy inne dzikie ostępy. Trzymajmy kciuki, żeby panowie z policji nie zdążyli aresztować.
:https://www.bbc.com/news/uk-england-london-54797958
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-11-03, 22:12 3
Umiem_modować napisał/a:

Kto by nie chciał być na miejscu tej kobiety? Człowiek by się wyżył za wszystkie niesprawiedliwości na takim chwaście, a ludzie by cię jeszcze za bohatera uważali.

Myślę, że ciemnoskóry gentleman nie zechciałby się tak łatwo podzielić ofiarą.
Najpierw trzeba by obezwładnić Kalego, a dopiero brać się za tą małą kurewkę.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
FloriXx_00 2020-11-03, 22:21 1
StalowyNożyk napisał/a:

Myślę, że ciemnoskóry gentleman nie zechciałby się tak łatwo podzielić ofiarą.
Najpierw trzeba by obezwładnić Kalego, a dopiero brać się za tą małą kurewkę.

A ja myśle ze przy odpowiednich negocjacjach...pokazaniu technologii koła itp . udzieliłby dostępu do małej na dwa baty
Zgłoś
jajcu111 2020-11-03, 23:12 1
Stawiam piwo dla tej pani.
Zgłoś
Izlex 2020-11-03, 23:18 20
Anglia jest chujowa ale za to że publikują imię nazwisko wizerunek poszukiwanych/sprawców to szacun. Niech każdy wie z kim się koleguje albo koło kogo mieszka a nie jak w chlew... Tnz Polsce gdzie ukrywają dane.
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-03, 23:38 4
Izlex napisał/a:

Anglia jest chujowa ale za to że publikują imię nazwisko wizerunek poszukiwanych/sprawców to szacun. Niech każdy wie z kim się koleguje albo koło kogo mieszka a nie jak w chlew... Tnz Polsce gdzie ukrywają dane.

Inną świetną sprawą w UK jest to, że nikt, zwłaszcza media, nie mogą komentować żadnych spraw karnych do czasu jak nie skażą oskarżonego. Zapewnia to uczciwy proces, bo w Polsce wyrok jest wydawany pierwszego dnia przez sprawstwo skurwieli nazywających się dziennikarzami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów