Ty śląskiej baby nie widziałeś. Podobne temu kwiatuszki do nas na Śląsk przyjechały między innymi z warszafki i reszty zapomnianych zabitych dechami śmierdzących gównem wioch za chlebem. Większość Śląskiej patologii to gorole! A każda riposta na ten post oznacza, że szczypie czarne gorolskie podniebienie haha mam was w dupie
Myślę, że czas już wracać do Macierzy - my Polacy nie potrafimy być wdzięczni za te wszystkie dobra, którymi nas obdarzaliście w historii
Myślę, że czas już wracać do Macierzy - my Polacy nie potrafimy być wdzięczni za te wszystkie dobra, którymi nas obdarzaliście w historii
Wystarczy że podziękujecie Ślązakom za to że zamiast srajacych krów na polach macie pałac kultury i sztuki bo po wojnie było u was kiepściutko
I wiem że jest nauki ale celowo tak napisałem żeby jakiś warszawiak zaraz się nie obsral
Szczególnie za to że zamiast metra, wybudowaliście nam te okazałe dzieło sztuki architektonicznej.
Zatem pytam się Ciebie, O Wspaniałomyślny Ślązaku, ile jeszcze Warszawa ma wam wypłacać 14 pensji, za węgiel, który nam łaskawie sprzedajecie po cenach dużo wyższych niż rynkowe i którego nikt już prawie nie potrzebuje.
A może jeszcze do tych 14 pensji powinniśmy jeszcze wam kilka dorzucić?
Powiedz tylko słowo, o Ślązaku. A twe życzenie wnet zostanie spełnione.
To byłem ja, Warszawiak drugiej kategorii Pan Cernik.
Łubu dubu, łubu dubu,
Niech żyje nam Ślązak,
twórca warszawskiego cudu,
Niech żyje nam!
Jako że poniekąd czuję się Warszawiakiem, więc w swoim imieniu i innych Warszawiaków składam na Twoje ręce O Wspaniałomyślny Ślązaku serdeczne podziękowania za Pałac Kultury i Nauki.
Szczególnie za to że zamiast metra, wybudowaliście nam te okazałe dzieło sztuki architektonicznej.
Zatem pytam się Ciebie, O Wspaniałomyślny Ślązaku, ile jeszcze Warszawa ma wam wypłacać 14 pensji, za węgiel, który nam łaskawie sprzedajecie po cenach dużo wyższych niż rynkowe i którego nikt już prawie nie potrzebuje.
A może jeszcze do tych 14 pensji powinniśmy jeszcze wam kilka dorzucić?
Powiedz tylko słowo, o Ślązaku. A twe życzenie wnet zostanie spełnione.
To byłem ja, Warszawiak drugiej kategorii Pan Cernik.
Tym że slusnku nie wytłumaczysz że rok ma 12 miesięcy. Dostają histerii.
Po prostu nie rozumiesz ich wyjątkowości.
Oni przeszli z Kalendarza Gregoriańskiego na Kalendarz Śląski. Kalendarz Śląski ma 14 miesięcy, w którym masz po 26 dni, w tym 10 dni wolnych, 10 dni strajkujących i 6 pracujących.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów