📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A lekarz wypierdolił... z gabinetu.
przychodzi ten dowcip na sadistica i pytanie:
- gdzie podziała się śmieszna część?
- gdzie podziała się śmieszna część?
i teraz rodzi się pytanie: która połowa? bo jeśli dolna, to jakim cudem to powiedziała? a jeśli górna, to jakim cudem tam przyszła?
MarchwicaMózgu napisał/a:
i teraz rodzi się pytanie: która połowa? bo jeśli dolna, to jakim cudem to powiedziała? a jeśli górna, to jakim cudem tam przyszła?
zawsze myślałem o tym że tak powiem w osi pionowej
Baba mówi do lekarza:
-Niech sie pan kieruje głosem serca
Lekarz nasłuchuje sie stetoskopem i słyszy jeb jeb, jeb jeb, jeb jeb. I nagle jeb jeb-tłucze babe po mordzie.
-Niech sie pan kieruje głosem serca
Lekarz nasłuchuje sie stetoskopem i słyszy jeb jeb, jeb jeb, jeb jeb. I nagle jeb jeb-tłucze babe po mordzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów