Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
banerr 2024-11-12, 12:12 1
Szkoda że się nie zapalił.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-12, 12:15
TwójCzarnyPan napisał/a:

Im więcej technologii, tym ludzie głupsi.
Dzieci nie mają prawa jazdy, to nie wiedzą, że po parkingu się chodzi np. żeby dojść do swojego auta.

Dzieci wiedzą, że pod koła się nie wchodzi, a kiedy wchodzi się na jezdnię to należy spodziewać się samochodu, i nie ważne czy to jezdnia na parkingu, osiedlu czy autostradzie.
Zgłoś
edek_kotek 2024-11-12, 12:16 1
Ojej, nie zapalił się
Zgłoś
xxbartxx32 2024-11-12, 12:23
Kolor włosów tej baby zobowiązuje
Zgłoś
Pathron 2024-11-12, 12:32 1
Jebana ameba, kto takiej tępej piździe prawko zrobił?
Zgłoś
tarcer123 2024-11-12, 13:04
Gruby portfel i dobre auto to nie wszystko. Rozumu za kasę nie kupisz.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-11-12, 13:44 4
Czester napisał/a:

Niezłe przyspieszenie ma ten Mustang.

Primo to przez pierwsze 5 sekund. Później odcina moc bo by się stopiły przewody w w tym żelazku. A dwa, że nie zdziwił bym się jak by była szkoda całkowita w tym e-gównie lekko podłogę czy baterie trafisz i nara nikt tego nie naprawia bo? Bo się nie opłaca. Tzn legalnie zgodnie ze sztuką bo nie mam tu na myśli autohandlu u januszka i ,, profesjonalnej” naprawy.
Zgłoś
gdfgdf 2024-11-12, 13:52
jaka agresywna kurwa :/
Zgłoś
AleksanderKuszeta 2024-11-12, 14:54 1
Jeżeli to ta w legginsach co ja potem widać to wygląd sugeruje że nadaje się tylko jako zbiornik na spust
Zgłoś
Ork.Fajny 2024-11-12, 15:24 2
FisioX napisał/a:

Ależ ta kamera przekłamuje kolory - weź potem szukaj sprawcy na podstawie nagrania...

Kamera powinna służyć tylko odczytaniu blach. Większość kamer nie jest skalibrowana żeby Ci odwzorować kolory realistycznie, więc tak na prawdę dobry prawnik może uratować komuś dupę jeśli sprawa wisi na kolorze auta.

TwójCzarnyPan napisał/a:

Im więcej technologii, tym ludzie głupsi.

Piękny przykład osoby głupiej która nie widzi swojej głupoty i oskarża innych o głupotę. Niestety statystyka się z Tobą nie zgadza. Średni człowiek z dzisiejszych czasów posługuje się większą ilością słów, zna więcej pojęć, orientuje się bardziej co się dzieje poza jego miejscem zamieszkania, szybciej rozwiązuje problemy (z pomocą technologii) niż ludzie sprzed 50-100 lat.

ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:

Jak sie myli gaz z hamulcem to z automatu powinni zabierać prawko i kierować na nowy kurs prawa jazdy i egzamin.

Kolejny pedalski pomysł wynikający z naiwnego toku myślenia "im więcej regulacji, zakazów i nakazów, tym większe bezpieczeństwo". Nawet jakbyś karał śmiercią za pomyłkę pedała to biorąc pod uwagę że grubo ponad połowa populacji ma prawo jazdy i tak będziesz miał setki lub tysiące wypadków wynikających z tej pomyłki. Podstawy statystyki populacyjnej. Im więcej osób coś robi tym więcej wypadków w tej kategorii będzie.

wojtekpwse napisał/a:

A dwa, że nie zdziwił bym się jak by była szkoda całkowita w tym e-gównie lekko podłogę czy baterie trafisz i nara nikt tego nie naprawia bo? Bo się nie opłaca. Tzn legalnie zgodnie ze sztuką bo nie mam tu na myśli autohandlu u januszka i ,, profesjonalnej” naprawy.

To że kiedyś wszystko się dało naprawić wynika z tego że pojazdy były prostsze. Niekoniecznie dobre, bezpieczne, przyjemne w obsłudze, etc. Samochody elektryczne są relatywnie nowym rozwiązaniem na rynku. Nie odkrywasz niczego wybitnego jęcząc o tym że się je średnio opłaca naprawiać.
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-12, 17:47 1
wojtekpwse napisał/a:

Primo to przez pierwsze 5 sekund. Później odcina moc bo by się stopiły przewody w w tym żelazku. A dwa, że nie zdziwił bym się jak by była szkoda całkowita w tym e-gównie lekko podłogę czy baterie trafisz i nara nikt tego nie naprawia bo? Bo się nie opłaca. Tzn legalnie zgodnie ze sztuką bo nie mam tu na myśli autohandlu u januszka i ,, profesjonalnej” naprawy.

Przez pierwsze 5 sekund? Nie jeździłeś nigdy elektrykiem prawda? Co do szkody całkowitej, żeby doszło do uszkodzenia baterii musi nastąpić uszkodzenie ramy co zarówno przy spalinowych jak i elektrykach kończy się szkodą całkowitą. Ostatnio ubezpieczyciele z UK pokazali swoje statystyki i wynika z nich coś zupełnie innego, to spalinowe po wypadkach częściej lądują na złomie niż elektryki. Ogólnie do szkody całkowitej kwalifikują obydwa typy pojazdow podobne uszkodzenia i czasy dmuchania na zimne i szkód całkowitych przy EV po byle stłuczce minęły wiele lat temu.

[ Dodano: 2024-11-12, 17:49 ]
brylski11 napisał/a:

Skleiło przekaźnik od gazu , wiem bo miałem praktyki w MPK Lublin i siedziałem w trolejbusie.

Co ciekawe w mustangu w najmocniejszych wersjach przekaźniki faktycznie się sklejały bo były za słabe, ale nie dawało to niestety tak spektakularnych efektów. Po prostu nie dało się wyłączyć zapłonu
Zgłoś
Zinou0 2024-11-12, 19:35 2
Ja się zawsze zastanawiam skąd kobieta ma w ogóle pieniądze na taki samochód bo nie jest on tani ,skoro idiotka myli gaz z hamulcem . I nie pierdolcie mi o tym że chłop jej kupił bo jest pełno takich które same sobie kupują.Ja tego kurwa nigdy nie zrozumiem...
Zgłoś
Damianos88 2024-11-12, 19:37 2
Inteligencjia nie idzie w parze z pieniędzmi haha
Zgłoś
Lukash2107 2024-11-12, 21:51 1
Taka prawda.Nakupuja tych duzych aut w automatach elektrykach i jezdzic nie umieja
Zgłoś
Pilot-latawca 2024-11-12, 23:32 1
Ekologicznie chociaż przyjebała, ale tu już ekologia się kończy, elektryk po takim uderzeniu, nadaje się do śmieci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem