📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Nie zrozumieli się w języku migowym (00:03-00:13). Jeden zły gest i patrzcie co się dzieje!
Wiedziałem. No wiedziałem, że ona będzie czarna. I bądź tu człowieku tolerancyjny.
Chodzi jakby na klamce spala. Studenci by ja zajebali za to
tak w ogóle to na miejscu sprzedawczyni skorzystałbym z konstytucyjnego prawa do rozstrzelania wandala we własnym sklepie. tak np. z dwururki
tak w ogóle to na miejscu sprzedawczyni skorzystałbym z konstytucyjnego prawa do rozstrzelania wandala we własnym sklepie. tak np. z dwururki
Trzeba tłustej szmacie przypomnieć jak jej babcia w kajdanach popierdalała na pole, to może nabierze szacunku dla czyjejś własności.
Dlatego kobietom nie powinno się dawać prawa jazdy... Sygnalizuje że skręci w prawo, a skręca w lewo.
widać jak spierdalała z plantacji bawełny, aż jej ktoś lewą noge przetrącił, i troche sie jej skręca nabok.
i weź tu człowieku nie bądź za karą śmierci....
co za szmata, wejdzie taka czarna-kurwa i wszystko rozpierdala jak na murzyna przystało..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów