Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co wy gadacie, ewidentna wina kierowcy. Na Strzałka w prawo tam zapala się w tym samym czasie co zielone dla pieszych Proponuję sobie również obejrzeć reakcje ludzi na pasach, a że kobita ma dobry refleks i się jej spieszyło to wystartowała najszybciej, proste jak jebanie.
To, że zapala ci się zielone nie znaczy, ze możesz automatycznie wchodzić/wjeżdżać na skrzyżowanie. Najpierw musisz się upewnić, czy pojazdy kierunków kolizyjnych je opuściły. Nie wiem, dlaczego tak wielu ludzi traktuje zielony sygnał jako zezwolenie do zamknięcia oczu i wpierdalanie się na skrzyżowanie, na nic nie zwracając uwagi.
Ford miał czerwone, a piesi zielone, ale czy to zwalnia pieszych z myślenia i rozejrzenia się przed wejściem? Jak zdrowy rozsądek to za dużo dla niektórych, to są jeszcze przepisy. A jeden z nich mówi, że na przejście się nie wbiega - gdyby tego nie zrobiła, to nie byłoby tematu. W 90% potrąceń pieszych, jedna i druga strona ma w dupie przepisy.
w 100 %, inaczej nie byłoby potrąceń
poza tym z tego co widzę to ludzie wpierdalają się na czerwone na pasy byle zdążyć na autobus który jedzie z lewej. A potem płacz że ruchacze jebią po 100 cebulionów na łeb.
Co wy gadacie, ewidentna wina kierowcy. Na Strzałka w prawo tam zapala się w tym samym czasie co zielone dla pieszych Proponuję sobie również obejrzeć reakcje ludzi na pasach, a że kobita ma dobry refleks i się jej spieszyło to wystartowała najszybciej, proste jak jebanie.
jakbyś miał prawo jazdy to byś wiedział, że pieszy nie może się wpierdolić tuż przed maskę (w tym przypadku na maskę ) nadjeżdżającego pojazdu, nawet jak ma zielone. wina po obu stronach jeśli już.
ale wątpię by w tym przypadku miała zielone.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów