Solidne pierdolnięcie- ręka złamana, ale żyje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zły tytuł do postu ! to ford wpier.. się na pasy i do tego na czerwonym za fordem widać jak ludzie przechodzili więc babka miała zielone ,
piękne - szkoda że tylko ręka... idioci zawsze mają kurew szczęście.
Może jestem jakiś dziwny czy coś ale ja tu widzę forda wpierdalającego się na czerwonym na pasy.
Ford miał czerwone, a piesi zielone, ale czy to zwalnia pieszych z myślenia i rozejrzenia się przed wejściem? Jak zdrowy rozsądek to za dużo dla niektórych, to są jeszcze przepisy. A jeden z nich mówi, że na przejście się nie wbiega - gdyby tego nie zrobiła, to nie byłoby tematu. W 90% potrąceń pieszych, jedna i druga strona ma w dupie przepisy.
Mandat za przebieganie przez pasy
.." ręka złamana, ale żyje"... A co z kobietą?
Akurat na al.wolności w Częstochowie to jeżdżą jak pojebani, nie wiem może bliskość jasnej góry ich umysły zakłóca.
liana napisał/a:
Jeżdżą? Kurwa oglądałeś ten filmik w ogóle?Akurat na al.wolności w Częstochowie to jeżdżą jak pojebani, nie wiem może bliskość jasnej góry ich umysły zakłóca.
stery_srh napisał/a:
Ford miał czerwone, a piesi zielone, ale czy to zwalnia pieszych z myślenia i rozejrzenia się przed wejściem? Jak zdrowy rozsądek to za dużo dla niektórych, to są jeszcze przepisy. A jeden z nich mówi, że na przejście się nie wbiega - gdyby tego nie zrobiła, to nie byłoby tematu. W 90% potrąceń pieszych, jedna i druga strona ma w dupie przepisy.
niekoniecznie, mógł skręcać z innego pasa bądź wjechać jeszcze na żółtym a jakiś mózg mu zajechał na skrzyżowaniu, nie musiał jechać z naprzeciwka i mógł mieć zielone, prosta sprawa- z jakiegoś powodu wszyscy inni stali, a ta webała się z rozbiegu ku mojej radości
Ten ford 3 razy w nią uderzył a ona dalej nie ogarnęła?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów