testują zapalarę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tadzik713 napisał/a:
Widzieliście jego kota? Skurwysyn nie zwierzę.
gdzie tego kota masz? chyba, że chodziło Ci o jego twarz.
mam prosbe, czy moglby ktos podac jego nazwe kanalu na yt?
Cytat:
Może mi ktoś wytłumaczy łaskawie co w synu tego kolesia jest takie "błe"? I dlaczemu "baba z brodą?
Glupi czy slepy? Popatrz na nagranie jeszcze raz, a znajdziesz odpowiedz.
piwo za koszulkę 3dsmax
Taa widzę, że wszyscy wypowiadający się bardzo inteligentnie na temat tej "baby z brodą" wyglądali zajebiście w wieku 17,18 lat, mieli zarost twardziela oraz wypowiadali się głębokim basem a budową ciała onieśmielali Conana barbarzyńcę -,-
@mrokussw
Odezwał się ten który jak zobaczy tytułowego "brudasa" spierdala, albo odwraca głowę żeby przypadkiem klątwy nie rzucił -,- w przeciwieństwie do Ciebie ta "baba z brodą" pójdzie na zajebiste studia, ukończy je z wyróżnieniem - znajdzie takich nolife'ów jak on sam i stworzą coś zajebistego i będzie zasypywany propozycjami o pracę - jak będzie miał trochę oleju w głowie to wypierdoli z tego kraju i będzie szanowany - a Ty ignorancie będziesz zapierdalał na łopacie a jak Ci szczęście dopisze będziesz mu co najwyżej kawę podawał i patrzył jak najlepsze dupy będą mu loda robiły po to by pokazać się z intelektualistą który będzie miał kasy jak lodu.
@mrokussw
Odezwał się ten który jak zobaczy tytułowego "brudasa" spierdala, albo odwraca głowę żeby przypadkiem klątwy nie rzucił -,- w przeciwieństwie do Ciebie ta "baba z brodą" pójdzie na zajebiste studia, ukończy je z wyróżnieniem - znajdzie takich nolife'ów jak on sam i stworzą coś zajebistego i będzie zasypywany propozycjami o pracę - jak będzie miał trochę oleju w głowie to wypierdoli z tego kraju i będzie szanowany - a Ty ignorancie będziesz zapierdalał na łopacie a jak Ci szczęście dopisze będziesz mu co najwyżej kawę podawał i patrzył jak najlepsze dupy będą mu loda robiły po to by pokazać się z intelektualistą który będzie miał kasy jak lodu.
fakt koles ma fajne zainteresowania i dobrze ze jakies ma . ale my walimy przedewszystkim z jego głosy , potem jest wygląd . tak wiem z nas wala ale my sie jednoczyny w wysmiewaniu innych . chociaz tyle mamy .
Ja pierdole co tu sie dzieje. Obroncy kłakow bronia typa ktory smagajac sie pradem udowodnil im, ze na bank jest inteligenty, skonczy zajebiste studia i bedzie zalewany masa ofert, zal mi was Tu nawet nie chodzi o hejty na same klaki, tylko o styl bycia i ton glosu ktory sugeruje, ze mase czasu spedza sam i ma chujowe relacje z ludzmi. A jesli juz wybiegacie w przod co bedzie za x lat, to osoby ktore sprawiaja wrazenie odludow nie maja wcale do przodu z dobra praca
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów