testują zapalarę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że nie chciał spróbować.
Jaki ojciec , toż to jej partner.
@up- nie będę pytać skąd to wiesz
@up @up masochiści swoja droga jakbym miał takiego chujowego syna ( nie mniej jednak zdolnego ) pewnie niechcąco wpadłaby mi suszarka do jego kąpieli - zwarło by się
Sie pizgacie z goscia. Denerwuje mnie to. Typek naprawde jest kurwa inteligentny. Niektorzy po technikum nie potrafia takich rzeczy robic a gosciu siedzi w domu, bawi sie tym i przynajmniej cos robi zamiast siedziec przed kompem i marudzic na caly swiat udajac "sadystow" Zajebisty jest. A to, ze wyglada jak wyglada nie powinno byc powodem do smiechu. Jak wiadomo, Ci wysmiewaja co sami maja kompleksy.
Ale ojciec nie jest głupi ... zegarek kazał ściągnąć, chuj że młody synek ale serce może stanąć a zegarek wtedy do żyda
Na następnej stronie widziałem rozgrzewkę tego blondyna jak uderzył łapką w szafkę i musiałem tu wrócić. On jest jakimś masochistą, więc co do orientacji domysły zostawiam wam...
@pilaf666
Dobra przestań pieprzyć i pośmiej się z "Baby z brodą". Zobaczysz wciągnie Cię to i uzależniony nie będziesz mógł przestać .
Dobra przestań pieprzyć i pośmiej się z "Baby z brodą". Zobaczysz wciągnie Cię to i uzależniony nie będziesz mógł przestać .
Może jego stary co Cygan - elektryk wysokich napięć i do renty dorabia sobie w filmikach młodego
kielcik napisał/a:
@pilaf666
Widzialem filmik jak zajebal lapa w szafke. Fakt, typek jest pojebany
Może mi ktoś wytłumaczy łaskawie co w synu tego kolesia jest takie "błe"? I dlaczemu "baba z brodą?
Jak można mówić, że jeżeli ktoś tak wygląda, to nie można się z niego śmiać. Niedługo nie będę mógł pedała pedałem nazwać, bo nie umiem robić zapalniczek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów