📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
kompletny palant
Wyłożył kawe na ławe Rymanowski byłby dumny
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
i dobrze lewackiej kurwie ;D
ooo to że ktoś to lewak i mimo że nie wykazuje agresji to znaczy że usprawiedliwione jest jego tłuczenie, zwłaszcza że to kobita? Pierdolnijcie się w łby.
Swoją drogą to już kiedyś widziałem, ten facet jest zdaje się z "Złotego świtu", o ile dobrze pamiętam, lekko faszyzującej greckiej partii. Mimo wszystko tacy to niech na ulice idą się tłuc z bojówkami lewackimi.
Kurwa od bezbronnych wara obojętne jakich by nie mieli poglądów.
Swoją drogą to już kiedyś widziałem, ten facet jest zdaje się z "Złotego świtu", o ile dobrze pamiętam, lekko faszyzującej greckiej partii. Mimo wszystko tacy to niech na ulice idą się tłuc z bojówkami lewackimi.
Kurwa od bezbronnych wara obojętne jakich by nie mieli poglądów.
przynajmniej w grecji prawica ma miejsce w sejmie, a gejowskie bydło z polski nigdy nie zagłosuje na nic innego
czasami jak słucham lewaków w tv to mam ochote zrobić im to samo co gosciu ..
Prawidłowo - lać "postępowe, tolerancyjne" lewactwo ile wlezie. Inne argumenty nie mają sensu w takich sytuacjach. Jeden przykład nakaz "tolerowania" islamistów w europejskich krajach. Lewactwo ich zaprosi a jak się zrobi gorąco to spier.... za granicą a my zostaniemy z tą muzułmańską zarazą.
Gościu wyładował emocje za mnie Piwko leci!
permente alrarazira ome atu akima a tente hehehe
Nie powinniśmy mieć do niego pretensji. Naprawdę ciężko jest wytrzymać w obecności jakiegoś lewackiego śmiecia, wtedy kiedy nie można tego uniknąć, praca, imprezy, wesele, urzędy, sądy :/. Czasem tak bardzo chciałbyś mu jebnąć w ryj lecz nie możesz. Ten z filmu jeszcze musiał stoczyć z nią batalie poglądową, taka Szczuka mu się trafiła i po prostu nie wytrzymał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów