Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kulawiec 2024-10-21, 23:06 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Raczej tradycyjny PiSowski elektorat zza oceanu po powrocie z emigracji na emeryturę do ojczyzny.

PiS owski, czy tam PO co za różnica. Trzeba mieć zryty beret aby głosować na takie szajki. Na żelazko bym wolał zagłosować niż na nich
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-10-22, 0:02
Napisałbym - "English or Spanish" ale na usta ciśnie się "English or Polisch"
Zgłoś
paclawek 2024-10-22, 3:28 1
Ciocia z ameryki zabłądziła w wawie 🤔
Zgłoś
Megatrans666 2024-10-22, 12:05 1
Niby kobieta i to w dodatku starsza.. ale z chęcią bym jej jebnoł.
Zgłoś
BeardedBastard 2024-10-23, 10:15
Tylko w jakim celu ona gada po angielsku?W Polsce jest nie w Małej Afryce czy Stanach Zeszmaconych....nawiasem dobrze popierdolona stara raszpla.
Zgłoś
Andrzejas 2024-10-24, 8:23 1
Dżizas_kurde napisał/a:

NESAMOWITE..... (tak napisałem jak usłyszałem)
Pani Rozencwajgowa..... Pani wysioncie.... pani siem uspokoi.... się podpisze się załatfi....
Żymianka pierwszej wody.

Jeszcze ducha nie wyzionęła?
Rapaport...
Ona się dowiedziała, że ty jej parcelujesz ten las.
...Kuba dalej chce tego pieska. Roitberg ma ten weksel jeszcze?
Zgłoś
mazga50 2024-10-24, 22:07 1
Niech jej w końcu ktoś solidnie przypierdoli, ale tak, żeby jej się klepki od nowa poukładały, albo wyśle ją do kostnicy.
Oba przypadki to zysk dla społeczeństwa.

[ Dodano 2024-10-24, 22:08 ]
BeardedBastard napisał/a:

Tylko w jakim celu ona gada po angielsku?W Polsce jest nie w Małej Afryce czy Stanach Zeszmaconych....nawiasem dobrze popierdolona stara raszpla.

Bo jest jebnięta. I to solidnie.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2024-10-24, 22:51 1
Andrzejas napisał/a:

Jeszcze ducha nie wyzionęła?
Rapaport...
Ona się dowiedziała, że ty jej parcelujesz ten las.
...Kuba dalej chce tego pieska. Roitberg ma ten weksel jeszcze?

Jest tak: Friedmann ma weksel Szapira z żyrem Glassa, rewindykator jest Barmsztajn… On daje dwadzieścia procent, franko loco towar jest u Lutmanna, tylko ten towar jest zajęty przez Honigmanna z powodu weksel Reuberga. Za ten weksel Reuberga można dostać gwarancję od jego teścia Rozencwajga, tylko on jest przepisany na Rozencwajgową, a Rozencwajgowa jest chora…
– A co jej jest?
– Co by i nie było, to my dziedziczymy dwadzieścia procent, tylko Lutmann musi mieć pewność, że Honigmann go wypuści, oczywiście, jeżeli Rozencwajgowa jeszcze dziś się przeniesie na łono Abrahama, to Malwina Fajnsztajn nie ma nic przeciwko, tylko Lipszyc musi mieć pięćset dolary…
– Cooo?
– Nie gotówką, tylko połowę, na resztę zwolnienie od protestu. Jasne?

Widzę kolega sadol zrozumiał dowcip (jak mało kto) i idzie w to !

Więc po koleżeńsku odpowiem :
- A pies ?
- A pies ci morde lizał !
Zgłoś
Nizaryta1 2024-10-25, 2:21 1
IronIdem napisał/a:

Cuchnie żymianką

Faktycznie żydzisko, anglosasi nie mają powodu, by uczyć się języka polskiego i mają w to wyjebane, polonia urodzona w USA, zazwyczaj kocha Polskę, więc musi to być faktycznie żydówa, na wariatkę typu baba z Sopotu nie wygląda, raz, że akcent, wariat o tym nie pomyśli raczej, a dwa, że na wariatkę zbytnio zadbana i za drogo ubrana. Więc możesz mieć rację, z początku myślałem... eh... paranoik, wszędzie icków widzi, ale tak po głębszym zastanowieniu, jak wyżej, faktycznie możesz mieć rację.

[ Dodano: 2024-10-25, 02:25 ]
Baronessa napisał/a:

Materiał ze srik-sroka. Nic nie było napisane o kontekście. Może też była nauczycielką angielskiego... Na moje oko i według komentarzy na tiktoku klasyczna schizofrenia, bo babka coś tam pierdoli, że została porwana i symuluje rozmowy telefoniczne. Generalnie bardzo podobny przypadek do tego u baby z Sopotu, która groziła wszystkim, że ich usunie fizycznie makabrycznie.
Jak dla mnie baba z Sopotu nie ma podejścia do tej tutaj. Ta lepiej wygląda, lepszy ubiór, lepszy english...

Dlatego wyklucza to chorobę psychiczną, jako były lekarz (z przyczyn politycznych utraciłem prawo do wykonywania zawodu), mogę stwierdzić, że osoba chora psychicznie nie ma zwykle siły dbać o wygląd, osoby w lepszym stanie psychicznym gorzej wyglądają, raczej żydzisko a gdyby rodzina się nią opiekowała, to prawdopodobnie nie łaziłaby sama.

[ Dodano: 2024-10-25, 02:26 ]
Ale psychiatrą nie byłem, tylko internistą, nie wiem, mogę się mylić, choć nie wydaje mi się.
Zgłoś
chrisziihmed5 2024-10-26, 21:17
Ma rację
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem