Dlaczego kobiety nie powinny być dopuszczane do ruchu drogowego? Bo nawet z takiej pierdoły robią aferę. Szkoda, że się przestraszyła tego sądu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po co z kuchni glupia baba wychodziła
Glupia kurwa nie wiadomo co chce udowodnić nawet do błędu się przyznać nie umie szkoda że koleś tylko lusterko jej porysował.
yyaaaa pierdolę ale ta brunetka musiała być wiercona na szkółce eh raczej jej nie przepuścili bez ostrego częstego dupcenia
Patrząc na tą st. post. popieram hasło JP na 100%.
Co za tępy kurwiszon. I jeżdżą takie "matki Polki" po ulicach i wkurwiają ludzi tylko. Najgorzej jak taka pipa dostanie SUV-a od męża w prezencie bo "fajny jeep taki" i kurwa potem parkuje gdzieś blokując ruch na najbliższe 5-10 minut. Ja pierdolę.
Co za tępy kurwiszon. Jedziesz ciężarówką to musisz uważać na takich zjebów bo osobówką na swoim pasie się zmieścić nie może.
Chuj z mandatem, chuj z punktami. I tak odniosła moralne zwycięstwo, bo wewnętrznie nie poczuwa się do winy.
Wydaję mi się że ta policjantka jest jeszcze głupsza od sprawczyni
Ta baba to się biedna w zeznaniach motała. Raz mówi że stała i nie odjeżdżała a później, że jednak odjechała a tą policjantkę to bym z chęcią przePYTAł z przepisów
Liczyła na to że ukarzą kierowce tira na podstawie zasad ruchu drogowego które sama wymyśliła. Nawet rym wyszedł
A ta policjantka mogła by mnie zgwałcić w radiowozie. Najpierw aresztowałaby mnie i zakuła w kajdanki, wywiozła gdzieś w ustronne miejsce i tam zaczęłaby się do mnie dobierać. Zerżnęła by mnie później bym się uwolnił i ja bym zerzną ją. KONIEC
A ta policjantka mogła by mnie zgwałcić w radiowozie. Najpierw aresztowałaby mnie i zakuła w kajdanki, wywiozła gdzieś w ustronne miejsce i tam zaczęłaby się do mnie dobierać. Zerżnęła by mnie później bym się uwolnił i ja bym zerzną ją. KONIEC
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów