📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie od dziś wiadomo że babcie są opiekuńcze.
co za buraki...
Co za wieśniaki. Słychać że babcia zdrowa na umysle, naprawdę cos od nie go chciała, a on pokazał kolegom jaki jest zajebisty luzak... do gazu
SWBBOSOB
Standardowa Wiejska Banda Buraków Opierających Się O Brykę
Standardowa Wiejska Banda Buraków Opierających Się O Brykę
słoma z butów burakom wystaje
teraz kozak do babci,ciekawe czy byl by kozakiem w czasach mlodosci babci,osral by deche jak by ss wpadlo
idiota jebany starsza kobiecina pewnie go żywi a nie moze sie doprosic zeby do domu poszedł jak bym takiego burakja widział to z wiekla przyjemnoscia pierdolnoł go w pysk
Jeden już taki frajer filmiki wrzucał - babcia go utrzymuje a temu się nie chce pewnie nawet do roboty iśc -.- "słoma z butów wystaje"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów