📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
dać emerytom i rencistom konsole to może by nie zapierdalali rano komunikacją miejską, żeby wszystkich wkurwiać
kubex10091 napisał/a:
My z kuzynem dawaliśmy dla prababci pograć
Ja nie wiem jak normalny człowiek, Polak może mówić coś takiego i uważać to za normalne.
Co tam w Białymstoku, śnieg już stopniał u was?
"Hemoroids 3: Alzhaimer chronicles " nie pamiętam kiedy premiera ale już się cieszę
Ma więcej chęci do życia niż ja w wieku 25 lat. Kurwa.
InternetExplorer napisał/a:
Ja nie wiem jak normalny człowiek, Polak może mówić coś takiego i uważać to za normalne.
Dla warszawiaka najważniejsze jest aby komuś dopiec. Chuj z dyskusją, ważne jak nie ma się nic do powiedzenia to przypierdolić się do czegoś co nikogo nie obchodzi. Zastanawiałeś się aby, bo ja wiem... dorosnąć i wyjść z intelektualnej piaskownicy?... A nie zapomniałem, warszawiacy nie wiedzą co to intelekt.
Magnic, Oh ja pierdole, obraziłem twoje prawie, że ukraińskie patologiczne zadupie to znaczy, że jestem z Warszawy? Zajebista logika i w 100% godna gimbusa ze stony sradistic.pl. Nie wiem kto tutaj tkwi w mentalnej piaskownicy jak to określiłeś
Nie chce robić DLA Ciebie przykrości, ale Białystok i Warszawa to pewnie jedyne miasta jakie znasz, co? A przecież jakoś trzeba było mnie obrazić. Ale wy niektórzy jesteście biedni umysłowo, aż szkoda wam odpisywać bo to co reprezentujecie jest poniżej poziomu gówna zazwyczaj eot.
Nie chce robić DLA Ciebie przykrości, ale Białystok i Warszawa to pewnie jedyne miasta jakie znasz, co? A przecież jakoś trzeba było mnie obrazić. Ale wy niektórzy jesteście biedni umysłowo, aż szkoda wam odpisywać bo to co reprezentujecie jest poniżej poziomu gówna zazwyczaj eot.
Wszystko spoko... ale dlaczego ta muzyka jest taka smutna? Przecież to fajna sprawa, że babcia znalazła sposób na rozrywkę, który jej pasuje. Nie ma powodu, by w tle puszczać kawałki jak z najcięższych przypadków w Sprawie dla Reportera
InternetExplorer napisał/a:
W tym wypadku to ty się odpierdol i zapieprzaj ogórki w piwnicy mamie kisić, słoiku.
..A laseczka lubi jak krew jej spływa po ekranie, więc tym bardziej od niej wara! Spoko dupcia. Piwko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów