Przez egzotycznego astrofizyka. Włochy.Wybitny naukowiec przebywał tam nielegalnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Przez egzotycznego astrofizyka. Włochy.Wybitny naukowiec przebywał tam nielegalnie.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na bogato
Prawdziwy dochtór i inżynier. Więcej ich sobie wpuścic makaroniarze😂
niemiec tusk nam tego nasprowadza ile będzie mu się chciało. W zamian dostanie tyle reklamówek pieniędzy, ile zdoła unieść.
Piterpl napisał/a:
@: ach ci konpederasci od memcema Brauna i bosaka oraz Ewy Królikowskiej xd
Ach lewaki, jak zwykle kiedy pokazuje się do czego prowadzą lewackie poglądy, umiecie tylko udawać że deszcz pada. Na szczęście wybory wygrał Trump, a wy spowrotem spłyniecie do kanałów 😊
Cała rodzina tej malpy powinna zostać w tym momencie zajebane pozbrukiem... Ten pawian nie ma prawa żyć
U siebie za coś takiego wylądowałby w oponie to chociaż u nas sobie poużywa. Nawet jak pójdzie za to do więzienia to i tak będzie miał lepiej niż w burdelu z którego oryginalnie pochodzi.
Ciekawego ile pojebanego lewactwa będzie jeszcze tam bronić pontoniarza. Lewica pewnie już zbiera na adwokata
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
To pewnie jeden z tych śmieci.
Lewaków bym im wysłał i zamknął za nimi drzwi.
Piterpl napisał/a:
@: ach ci konpederasci od memcema Brauna i bosaka oraz Ewy Królikowskiej xd
Trzeba wypróbować lewacką taktykę czyli wypiąć dupę i czekać na najlepsze Jak się zmęczy ruchaniem to wy go wtedy "myk do klatki"?
Wydaje mi się, że jest kwestią czasu jak zaczniemy traktować nachodzców tak samo, a bajki o rasizmie zostaną zapomniane...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów