18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BambiPMT 2024-11-21, 8:34 33
I nikt z podbiegających mu nie zajebał?
Zgłoś
edek_kotek 2024-11-21, 8:36 13
A na koniec widzowie pogratulowali mu tego wyczynu.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-21, 8:45 11
GeorgeHarvey1 napisał/a:

Włochy.Wybitny naukowiec przebywał tam nielegalnie.

To pewnie jeden z tych śmieci.

Zgłoś
KuBuX 2024-11-21, 8:57 23
Nie wrzucajcie takich filmow bo sie tylko krew w czlowieku gotuje
Zgłoś
yellow87 2024-11-21, 9:09 9
Ja mam tylko nadzieję że jak te sraczkoskóre małpy będą u nas już to my nie pozwolimy im się tak rozpanoszyć i będą za każdy występem lani po mordach do krwi.
Zgłoś
patmon 2024-11-21, 9:30 10
KuBuX napisał/a:

W milionach ludzi ( białych ludzi ) gotuje się krew, to fakt, ale co ponad tym? Odpowiem szybko ; NIC!
Setki tysięcy ludzi nie zrobiłoby nic, po prostu przeszli by obok, bo to nie ich sprawa. W tym jest największy problem.

[ Dodano 2024-11-21, 09:31 ]
yellow87 napisał/a:

Ja mam tylko nadzieję że jak te sraczkoskóre małpy będą u nas już to my nie pozwolimy im się tak rozpanoszyć i będą za każdy występem lani po mordach do krwi.

Mam nadzieję, że piszesz tak jakbyś zrobił i za takich ludzi z takimi poglądami trzymam kciuki.

P. S. Ludzie się tam zbiegli i zapytali szympansa czy rączkę ma chorą od napierdalania dziadków.
Zgłoś
DEADmanPL 2024-11-21, 9:32 11
W sytuacji w jakiej znajdują się kraje zachodnie, to powinni wprowadzić prawo polowań na takich dzikusów.

Po robocie chcesz dorobić? Proszę, łapiesz dwóch, zawozisz na skup truchła, bądź żywych jeśli nadają się chociaż do niewolniczej pracy i wszystko wraca pomalutku do normy.

Zamiast tego obywatele są bici, gwałceni, mordowani, a nielegalni bandyci dostają od państwa pieniądze i mieszkania. Kabaret kurwa jak chuj.
Zgłoś
goslaw3 2024-11-21, 9:40 6
KuBuX napisał/a:

krew sie gotuje bo patryzmy na to i wiemy ze bedzie tylko gorzej, ale nawet nie przez zydkow u wladzy ale przez plebs ktory na nich glosuje. Pierdolona ciemnota niszczy ten swiat konsekwentnie od wiekow. Serio nigdy nie myslalem o samobojstwie i wydawalo mi sie to bezsensowne ale naprawde zaczynam rozumiec samobojcow choc oni zwykle maja inne powody do targniecia sie na swoje zycie. Zyc sie niechce pooprostu. Lewactwo to juz 50% usa, u nas chca zrobic to samo
Zgłoś
FulTun 2024-11-21, 10:12 4
Warto przy sobie nosić pazurowaty skalpel. Jeb flaki wypadają i idąc dalej odpalasz szluga
Zgłoś
Prosty 2024-11-21, 11:27 3
Integracja kirwa mać

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Mzimu 2024-11-21, 11:31 4
Trzeba wbić nóż na dole pleców tak, żeby przerwać rdzeń kręgowy. Dzięki temu małpa do końca życia będzie szorować dupą po asfalcie i nawet babcia na wózku będzie miała przewagę.

A głupie białasy nic nie zrobią, nawet broni sobie nie kupią. Każda Polka powie, że broń palna jest zagrożeniem. Stado białych debili ma za swoje.
Zgłoś
panar3 2024-11-21, 11:32 6
Myślę, że już niedługo zacznie się pokątne wybijanie czarnuchów na rozkaz czosnków, ale tylko po to by sprowokować wojny domowe w Europie i USA. Swoją drogą, dziwię się... Ludzie znają swoje miasta jak własną kieszeń i nie można, doprawdy, zajebać takiej kurwy gdzieś w kącie? Niepojęte.
Zgłoś
Piterpl 2024-11-21, 11:35
@goslaw3: ach ci konpederasci od memcema Brauna i bosaka oraz Ewy Królikowskiej xd
Zgłoś
Hege 2024-11-21, 11:58 1
Dlaczego nikt nie przywalił w ten czarny dzban?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem