Babcia Józia znana w internecie z recytowania patriotycznych wierszyków odsłania swoją prawdziwą twarz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Beka w chuj z tego zajebistego dubbingu....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
A dla autora karny kutas za chujowy film.
Nie rozumiem co w tym śmiesznego? jakiś idiota chciał na siłę pochwalić się tym jaki to ma niski poziom ilorazu inteligencji podstawiając dubbing osobie która pewnie przeżyła I i II wojnę światową, mogła by się tą wiedzą podzielić z nami żebyśmy mogli w przyszłości wyciągać pewne wnioski, ale co tam lepszy głupi dubbing na poziomie gimbazjum niż Historia bez której nas by tutaj nie było.
Straszny ból dupy widzę w komentarzach. Mi się podobało, podobnie jak inne przeróbki tego autora. Btw. ten głos mi się kojarzy z jabolowym potworem i zdegenerowanym kulfonem.
Robić sobie jaja z kobity która swoje przeszła, nauczyła się wierszyka za młodu gdzie było przejebane, całkiem sympatyczna stara kobicina, należy jej się trochę szacunku za sam fakt przeżycia szmatu czasu. Chujowe i biedne.
Nie ma nic lepszego niż ból dupy u polactwa.
No tak, to jest sadol ale "MUSZĘ" szanować tę babkę bo jest stara i przeżyła wojnę...
W internecie nie ma pojęcia "szanuj" a to jest SADOL...
dziękuje za uwagę...
No tak, to jest sadol ale "MUSZĘ" szanować tę babkę bo jest stara i przeżyła wojnę...
W internecie nie ma pojęcia "szanuj" a to jest SADOL...
dziękuje za uwagę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów