📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
domyśliłem się tego, wygrałem jakąś nagrodę? nie chcę już internetów bo jedne mam
Kurwa nie trzeba być geniuszem, żeby połapać się, że to fake. Słychać na początku "Padaj na chuj" i głupi śmiech... Mimo to dobre
A później będzie oburzenie bo nikt nie pomógł czyjejś mamie.tacie/babci/dziadkowi, którzy zasłabł.
tataPszemka napisał/a:
domyśliłem się tego, wygrałem jakąś nagrodę? nie chcę już internetów bo jedne mam
Wygrałeś lekcje języka Polskiego na kilka lat, bo jakiś niedojebany jesteś...
Trzeba było przejechać i byłoby po kłopocie :smile:
Tak na wstępie chuj w dupę kamerzyście, za nie udzielenie pomocy. Ciekawe jak by się czuł jak sam by upadł (niezależnie z jakiego powodu), a każdy zamiast tego by się tylko patrzył/śmiał/nagrywał. A tak poza tym:
Obowiązek udzielania pomocy reguluje prawo. W Polsce, konsekwencje prawne za zaniechanie takiej pomocy przewiduje art. 162 kk:
§ 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Nie popełnia przestępstwa, kto nie udziela pomocy, do której jest konieczne poddanie się zabiegowi lekarskiemu albo w warunkach, w których możliwa jest niezwłoczna pomoc ze strony instytucji lub osoby do tego powołanej.
Ps. i nawet jeśli te dźwięki są podłożone, film mówi sam za siebie. Empatia i zwykła ludzka życzliwość.
Obowiązek udzielania pomocy reguluje prawo. W Polsce, konsekwencje prawne za zaniechanie takiej pomocy przewiduje art. 162 kk:
§ 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Nie popełnia przestępstwa, kto nie udziela pomocy, do której jest konieczne poddanie się zabiegowi lekarskiemu albo w warunkach, w których możliwa jest niezwłoczna pomoc ze strony instytucji lub osoby do tego powołanej.
Ps. i nawet jeśli te dźwięki są podłożone, film mówi sam za siebie. Empatia i zwykła ludzka życzliwość.
smakoszx napisał/a:
up co ty o to pierdolisz? oglądałeś do końca?
Kurwa za pierwszym razem filmik zakończył mi się wcześniej, na tym jak klientka wyszła z samochodu. Się ładnie wjebałem
najlepiej to stać się, kurwa "hihrać" gimbaza pierdolona a kobieta może zejść z wielu różnych powodów (już nie będę wymieniał chorób i przypadków w których nieudzielenie pomocy może zaowocować zgonem)
Taka pojebana mentalność dzisiejszych waćpanów bo wszyscy po 2 komórki w kieszeni to kurwa jak sie chce nagrać to chuj tam se "nagrywajta" ale drugą zawsze można wezwać pomoc uprzednio podejść i wyczaić sytuację. Oby wam kiedyś ktoś nie pomógł tylko was nagrał. (to do autora filmiku nie tematu bo widzę, że nie własny) Co tu dużo gadać, psują się ludzie w dzisiejszym świecie.
Taka pojebana mentalność dzisiejszych waćpanów bo wszyscy po 2 komórki w kieszeni to kurwa jak sie chce nagrać to chuj tam se "nagrywajta" ale drugą zawsze można wezwać pomoc uprzednio podejść i wyczaić sytuację. Oby wam kiedyś ktoś nie pomógł tylko was nagrał. (to do autora filmiku nie tematu bo widzę, że nie własny) Co tu dużo gadać, psują się ludzie w dzisiejszym świecie.
ona nie pada to czas na modlitwe jebane muzulmany
Hah, już byłem pewien, że to allah.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów