📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Taki współczesny Syzyf. W ramach pokuty próbuje zbiegać schodami na dół, ale kiedy stawia stopę na nieruchomej powierzchni, przewraca się i wjeżdża z powrotem na samą górę, aby zacząć swoją wędrówkę na nowo.
Ostatnio byłem w hipermarkecie piętrowym. Pomiędzy piętrami zajebiście długie schody/chodnik(?) ruchomy. Miałem wjechać wózkiem, ale patrzę jakiś dzieciak "pod prąd" wbiega na górę, zaczekałem te 10 sekund poleciał dalej i chuj. Jadę tym chodnikiem a gość 50+ z naprzeciwka "czemu go pan puścił trzeba było zablokować wózkiem i na sam dół musiałby się cofnąć". Ludzie to kurwy...
Mógł mi krzyknąć to podpowiedź zanim ten mały chuj wlazł na górę!
Mógł mi krzyknąć to podpowiedź zanim ten mały chuj wlazł na górę!
Jestem Gupkiem, wytlumaczy mi ktos jak to mozliwe, ze wielu starych ludzi doskonale sobie ze wszystkim radzi i nie wykazuje zadnych oznak niedojebania mozgu, ale w kontaktach z technologia nagle zachowuja sie jakby byli uposledzeni?
moze byla ciekawa czy da rade
A mnie zastanawia - dlaczego na ruchomych schodach - ludziska stoją - przecież mogą iść?
Ekh, ja rozumiem że nie każdy (nawet młody) musi znać się na komputerach, programowaniu, najnowszych nowinkach technologicznych, ale jak widzę starszych ludzi nie radzących sobie z ruchomymi schodami to tylko jedno nasuwa mi się na myśl: "jak kurwa?!". Przecież widać, że jedne jadą do góry, drugie zaś w dół, jakim cudem można tego nie ogarnąć będąc nawet w wieku 150lat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów