📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Twoja babcia dobrze gada! Pozdrów ją od całej społeczności sadistic.pl
Szacunek i chwała za te słowa ! Kochana Pani oby pokonała tego wirusa
swampman napisał/a:
a zapewne na jednego torunskiego wirusa placi
Niekoniecznie. Z mojej zmarłej już babci cała wiara uszła w momencie zwrócenia jej uwagi przez kościelnego, żeby nie brzęczała monetami o tacę, tylko kładła coś bardziej szeleszczącego.
A tam pierdolenie. Przeżyć trudne czasy wcale nie jest trudno gdy są ludzie, którzy walczą za większość. Mogę się założyć że za "wirusa Stalina" ów Pani chuja zrobiła by go zwalczyć.
SqQurter napisał/a:
A tam pierdolenie. Przeżyć trudne czasy wcale nie jest trudno gdy są ludzie, którzy walczą za większość. Mogę się założyć że za "wirusa Stalina" ów Pani chuja zrobiła by go zwalczyć.
Pewnie tak. Policz sobie ile lat musiałaby teraz mieć, żeby móc cokolwiek zrobić w czasach, kiedy żył Stalin.
ciekawe gdzie sie szczepila?
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
35i napisał/a:
Pewnie tak. Policz sobie ile lat musiałaby teraz mieć, żeby móc cokolwiek zrobić w czasach, kiedy żył Stalin.
Spokojnie mogła być nastolatką. Bardziej mnie zastanowiły czasy Hitlera.
35i napisał/a:
Niekoniecznie. Z mojej zmarłej już babci cała wiara uszła w momencie zwrócenia jej uwagi przez kościelnego, żeby nie brzęczała monetami o tacę, tylko kładła coś bardziej szeleszczącego.
Powinna od tamtego momentu wrzucać papierki po cukierkach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów