Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Babcia Polka w chicago
Nikus69 • 2013-12-02, 12:44
Od kilku lat mieszkam w chicago. Ostatnio kupujac piwo w duzym sieciowym sklepie bylem swiadkiem takiej oto sytuacji:
Mlody murzyn ba kolanach wycieral cos z podlogi. Przechodzaca obok niego pani w podeszlym wieku rzucila mu nie za glosno po Polsku;
Sprzataj to czarnuchu I wesolo podreptala do samochodu z butekeczka wodki wyborowej w siateczce.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bimbastah 2013-12-02, 20:59 1
Nic dziwnego że powiedziała po polsku skoro większość starszych wolaków w "czikago" przez 20 lat nie potrafi nauczyć się podstaw angielskiego jak już kiedyś tu wspominałem.

"starsze pokolenie w chicago" - jak to fajnie brzmi ! starsze pokolenie w "czikago" to pierdolony głównie góralski motłoch. Wyjechało takie bezmózgowie i myśli że boga za nogi złapało.
Zgłoś
rav4ever 2013-12-02, 21:50
Jak dla mnie, jeśli czarny uczciwie pracuje, to też człowiek, Morgan Freeman był kiedyś mechanikiem samochodowym, ale on co prawda nie jest czarny
Zgłoś
Marxe 2013-12-02, 21:58 2
SQT napisał/a:

To są zwykłe cebulaki co to nadają się tylko do sprzątania kibli.

ooo ja jebie,ludzie zróbcie kurwa przejście bo oto nadchodzi GROMOWŁADNY

czy wy do kurwy nędzy macie jakiś kompleks? Ja i cała reszta jesteśmy POLAKAMI,zapamiętaj to kurwa sobie zanim zaczniesz odrabiać lekcje z biologi przed pójściem do gimbazy -_-
Zgłoś
froqer 2013-12-02, 21:58
@bimbastah, nie wiem czy jesteś świadom, ale niektórzy uciekali tam przed wojną, przed mordami i gwałtami, np. przed taką Wołyńską. Gwarantuje ci, że jest tam kilkadziesiąt osób z okolic Wołynia i gdyby nie ucieczka, nie byłoby ich w ogóle. I żebyś nie myślał, że uciekali przed służbą ojczyźnie - mężczyźni byli w wojsku, a kobiety same się nie obronią przed ukraińską dziczą.
Podsumowując jest to najbardziej usprawiedliwiona emigracja i nie dziwie się, że nie chcieli wracać, bo nie było do czego. PRL, to nie Polska.

Tak, tak wiem, że napisałeś "głównie", "większość" itp. ale zdecydowana, nota bene, większość pominie te słowa i zapamięta resztę. A cebuli i buractwa oraz wszelkiego społecznego brudu wśród Polaków jest tyle samo co i tu
Zgłoś
Światłocień 2013-12-02, 23:00
I jaką Polacy mają mieć opinię jak tam takie stare tępe rury i nielepsze młodsze pokolenie.
Zgłoś
L................a 2013-12-02, 23:27 1
Polactwo w "czikago" to bastion ciemnoty i wieśniactwa. Żyją w tym getcie po 50 lat, bo nigdy w życiu nie przyszło im do pustych łbów, żeby się nauczyć języka i z tego getta wyrwać. Ich życie kulturalne sprowadza się do copiątkowego walenia w szyję i niedzielnych mszy. Taka babcia pewnie sama przez całe życie prała jakiemuś żydkowi osrane gacie, ale tradycyjnie po polacku musi się dowartościować ublizając czarnemu.
Zgłoś
Nikus69 2013-12-02, 23:33
Polskie ''getto'' w chicago bylo jakies 10lat temu. Slynne Jackowo zostalo przejete przez meksykow
Zgłoś
BoriaS 2013-12-03, 1:34
Czyżby babcia Testovirona?
Zgłoś
Gebofon 2013-12-03, 3:12
A teraz będą bronić czarnych, takie rzeczy tylko tutaj.
Zgłoś
S................e 2013-12-03, 14:43
Przypomniała mi się pewna historia, jak szedłem z kumplem na Manhattanie, okolice 5 Ave, więc raczej Polacy się tam stadkami nie kręcą. Przed nami idzie murzynka, młoda, bardzo wysoka, zgrabna, generalnie wygląd modelki. Kumpel mnie trąca i głośno mówi "Patrz na tą czarną, ale zajebista dupa!"

W tym momencie czarna staje, obraca się na pięcie, i z liścia mojego kumpla, komentując czystą polszczyzną "Zachowuj się szczeniaku, wypraszam sobie takie teksty."

Ale generalnie można na czarnych po Polsku śmiało napierdalać.
W szkole uczyłem kilku Polskiego, naprawdę jest to przyjemne gdy słyszysz ja taki mówi "jestem pedałem," "tata mnie rznie w dupę," itd.
Zgłoś
zonk 2013-12-03, 17:44 1
@up, naprawdę pogratulować zachowania.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem