📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17
🔥
Napinacz na siłowni
- teraz popularne
🔥
Czarny spacyfikowany
- teraz popularne
🔥
Luj otrzeźwiacz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzę żółte krzesełko ratownika to pewnie chciała uratować tych dwóch, żeby się nie utopili..
Jak zobaczyłem te gównokrzesło to od razu wiedziałem że tak będzie. Sam kilka razy dupe potłukłem na tym gównie.
alojz napisał/a:
Taka sunia jeszcze do brania
Gerontofilia to choroba!
Psychiczna.
Było wiadome że tak się wydarzy ale życzmy sobie takiej zabawy i humoru na starość

Bazyli.Kapusta napisał/a:
Gerontofilia to choroba!
Psychiczna.
Kto wybrzydza, ten nie r🤬a...
Każdy kto ogląda internet nie od dziś wie, że nie skacze się z plastikowych krzeseł, ani nie robi się z nimi k🤬a nic oprócz grzecznego siedzenia na dupie.
Shaolin_Majster napisał/a:
Kto wybrzydza, ten nie r🤬a...
Daj spokój.
Po takim numerze z babcią zostaną tylko koszmary, ale nie mam nic przeciwko temu wyr🤬ać jakąś osiemnastkę!

Co to też nie?! No dobra. Niech jej będzie i ze dwadzieścia latek, ale już nie 22. Co można z takim starym pudlem robić.
Bazyli.Kapusta napisał/a:
Daj spokój.
Po takim numerze z babcią zostaną tylko koszmary, ale nie mam nic przeciwko temu wyr🤬ać jakąś osiemnastkę!
Co to też nie?! No dobra. Niech jej będzie i ze dwadzieścia latek, ale już nie 22. Co można z takim starym pudlem robić.
Dziadek, bo Ci prostata eksploduje.... 😁
Shaolin_Majster napisał/a:
Dziadek, bo Ci prostata eksploduje.... 😁
Jak sama mi eksploduje, to operacja nie będzie koniczna i znowu mi stanie jak stal w wojsku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie