Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a co mi szkodzi, dam piwo, przecież nic mnie to nie kosztuje

Smieszy mnie ta moda na hejtowanie JB. Jest sobie chlopaczek, spiewa sobie, ma swoj target, nie pokazuje dupy na scenie, spiewa o milosci itp i c🤬j z tym?
Najgorsi sa tacy, co mysla ze czyms takim jeszcze blysna w towarzystwie.
okanslig napisał/a:
Smieszy mnie ta moda na hejtowanie JB. Jest sobie chlopaczek, spiewa sobie, ma swoj target, nie pokazuje dupy na scenie, spiewa o milosci itp i c🤬j z tym?
Do czego ty tu k🤬a bijesz?! JB to produkt i tyle..
okanslig napisał/a:
Jest sobie chlopaczek, spiewa sobie, ma swoj target, nie pokazuje dupy na scenie, spiewa o milosci itp i c🤬j z tym?
Nie ma to jak nastolatek spiewajacy o milosci! Soł słit!
Ja nie rozumiem skąd się wzieła nazwa tej strony... jak tu takie gówno wrzucane jest...

okanslig napisał/a:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie