Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie prawda że ludziom starszym należy się szacunek tylko dlatego że mają dużo lat. Jakby Hitler dożył starości to też byłby powszechnie szanownym staruszkiem?
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Pierdolisz. Rozumiem że szanujesz 10 osób ze swojej familii i paru sąsiadów których znasz, resztą która nie miała okazji zasłużyć sobie na Twój szacunek możesz pogardzać ?
Rozumiem, że menelom spod śmietnika kłaniasz się w pas.
A Ty z kolei każdego bezdomnego glanujesz i podpalasz ? Naprawdę daleko zajdziesz ze swoim darwinizmem.
To nie prawda że ludziom starszym należy się szacunek tylko dlatego że mają dużo lat. Jakby Hitler dożył starości to też byłby powszechnie szanownym staruszkiem?
Tak, dokladnie Adolfowi nalezy sie nawet po jego smierci.
No kto jak kto ale Hitler zasłużył jak nikt inny .
To jest SADOL nad Sadole
Pierdolisz. Rozumiem że szanujesz 10 osób ze swojej familii i paru sąsiadów których znasz, resztą która nie miała okazji zasłużyć sobie na Twój szacunek możesz pogardzać ?
A Ty z kolei każdego bezdomnego glanujesz i podpalasz ? Naprawdę daleko zajdziesz ze swoim darwinizmem.
Matko, ale głupi jesteś...
W sumie wszsycy wywodzimy się z Polskiej kultury a nie jakiejs murzynskiej, czy tych co lataja z dildosem w ...( tutaj niedomówienie) po ulicy. W naszej kulturze z definicji ustępuje się miejsca starszym, pomaga staruszce, czy nie kopie leżącego lub broni słabszego ... nie jestesmy zwierzętami.
Wszystko wszystkim, ale szacunek ludziom starszym się zwyczajnie kurwa należy. Jebany tik tokowy odpad społeczny.
Jeden z najgłupszych tekstów jakie w życiu słyszałem. Pytam się czemu? Czemu ludziom starszym należy się szacunek z automatu? Wyłącznie za to, że przeżyli jakoś te kilkadziesiąt lat?
Szanuję ludzi, za ich czyny, osiągnięcia. Za to jakimi ludźmi są i nie pojmuję czemu miałbym darzyć szacunkiem każdego, kto dożył pewnego wieku...
Edit: w sumie nie zauważyłem, że powielam kilka napisanych już komentarzy, ale nie spodziewałem się, że będą osoby o podobnym zdaniu na ten temat :O
A ty, czym sobie zasłużyłeś na szacunek?
Matko, ale głupi jesteś...
Ale mam nad Tobą przewagę bo ja wiem że mało wiem i muszę nadal sporo czytać i oglądać systematycznie sadola.
Jeden z najgłupszych tekstów jakie w życiu słyszałem. Pytam się czemu? Czemu ludziom starszym należy się szacunek z automatu? Wyłącznie za to, że przeżyli jakoś te kilkadziesiąt lat?
Szanuję ludzi, za ich czyny, osiągnięcia. Za to jakimi ludźmi są i nie pojmuję czemu miałbym darzyć szacunkiem każdego, kto dożył pewnego wieku...
Edit: w sumie nie zauważyłem, że powielam kilka napisanych już komentarzy, ale nie spodziewałem się, że będą osoby o podobnym zdaniu na ten temat :O
Gdyby w tych podobnych komentarzach zamiast słowa "SZACUNEK" wstawić "PODZIW" to nawet bym tu słowa nie napisał.
Wszystko wszystkim, ale szacunek ludziom starszym się zwyczajnie kurwa należy. Jebany tik tokowy odpad społeczny.
Debile też się starzeją
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów