📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ja to widziałem na bashu w wersji tekstowej
No co TY ???
niesamowite ...
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
No co TY ???
niesamowite ...
Bardziej chodziło mi o to, że to nie kawał, a historyjka - humoreska. Niepotrzebna ironia, Modliszko. Nieudana zresztą.
Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
Lashlo napisał/a:
?? Nie musisz się z nami tym dzielić.Na podstawie dowcipu, jak się nie myJę.
Dalione napisał/a:
?? Nie musisz się z nami tym dzielić.
Stary, gratuluję błyskotliwoości i ciętego dowcipu.
Ucz mnie miszczu.
na bashu było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów